Odrasli OVO JE ZNAK RAKA KOJI SE VEŠTO SKRIVA - javlja se u tačnom periodu meseca! Dr Vanja Milošević otkriva: Jedan se javlja kao bol u stomaku, a drugi je vidljiv na KOŽI! 14:20
Odrasli NAJVOLJENIJA SRPSKA VODITELJKA BORI SE S TEŠKOM BOLEŠĆU: Tamara iz "Radne akcije" otvorila dušu - prošla je kroz AGONIJU dok nije otkrila šta joj je! 10:22
Odrasli 10 MALIH SIGNALA VAM ŠALJE TELO SA PORUKOM DA NISTE ZDRAVI! Oni pokazuju da bolujete - jedan se javlja USRED NOĆI! 08:30
Odrasli 5 SIMPTOMA DA VAM JE DEBELO CREVO POD UPALOM - jedna namirnica, bez koje retko ko može da zamisli dan, izaziva pakao! Siguran znak da bolujete vidi se iznad WC šolje! 19:10
Odrasli PROF. DR SEFEROVIĆ OTKRIVA ŠTA U STVARI SLABI LJUDSKO SRCE: Jednu stvar mnogi ne mogu da izbegnu, a dovodi do FATALNOG ishoda! 19:30
Zanimljivosti POSLEDNJE REČI POZNATE TIKTOKERKE OBIŠLE SVET - objavila je snimak iz bolnice, pa preminula! Njena porodica ne može da se oporavi - otkrila šta joj se dogodilo! (VIDEO) 17:35
Odrasli DR POPOVSKA O JEZIVOM VIRUSU KOJI HARA SRBIJOM - broj obolelih raste, a ovo su simptomi koji brinu! To nam se dešava poslednjih 15 godina, a niko ne reaguje! 16:55
Odrasli MANJE POZNAT SIMPTOM RAKA DOJKE UOČIĆETE NA KOŽI! Skoro je neprimetan, ali ako pređete rukom preko ovog mesta, sve će vam biti jasno! 06:20
Odrasli MALAKSALI STE I DLANOVI SU VAM CRVENI? To bi mogli da budu prvi simptomi masne jetre! Ako primetite još jedan znak kada se pogledate u ogledalo - stanje je ozbiljno! 08:30
Odrasli ŠOK PODACI, DA LI VISINA ZAISTA POVEĆAVA RIZIK OD RAKA, CENTIMETRI NIKAD NISU BILI VAŽNIJI?! Proverite da li ste u ugroženoj kategoriji! 17:10
Odrasli ČUVENI ONKOLOG DR KOVČIN UPOZORAVA: JEDNA VRSTA RAKA JE U PORASTU - ovo nisam doživeo u karijeri! Simptomi nisu tipični, ali sve je jasno uz 5 znakova! (VIDEO) 16:01
Odrasli GODINAMA SAM IMALA JEZIVE MIGRENE I GUBILA SE - lekari su mislili da uzimam kokain, a onda sam otkrila da me KUĆA UBIJA: Dolazak majstora mi je spasao život! 12:10