Zanimljivosti

DA LI BISTE ŽIVELI U TRI KVADRATA? Zapanjiće vas šta sve ova kuća ima, a još je i pokretna!

Korisnici interneta poludeli su za ovom kućicom koja u sebi, verovali ili ne, ima sve neophodno za normalan život.

07.06.2022 15:00

DA LI BISTE ŽIVELI U TRI KVADRATA? Zapanjiće vas šta sve ova kuća ima, a još je i pokretna!
Printscreen/Instagram/globalvandemiccampers

Mnogima od nas dosadilo je da stalno boravimo u stanovima ili kućama u kojima smo svakodnevno i koje nas najčešće podsećaju samo na neophodne poslove i radove u njima kako bi taj naš životni prostor koliko-toliko bio pod konac. Zato se neretko dešava da priznamo da bismo možda radije, pa makar i na kratko, sopstveni dom zamenili nekim kućerkom na selu ili kolibom u što zabačenijoj prirodi.

U nedostatku takvog objekta mnogima su kamp-kućice odličan način da sebi priušte zadovoljstvo i pobegnu od gradske buke. Za ljude takvih afiniteta, naime, ne postoji ništa lepše od četvorotočkaša u kom se u svega nekoliko kvadrata može smestiti sve ono što je neophodno za život, pa tako i šporet, krevet, fiokari... 

Jedna takva kućica, koja jedva da ima više od tri kvadrata, postala je prava atrakcija na internetu. Ona je napravljena u kombiju u nju su smešteni svi osnovni elementi neophodni za funkcionisanje. Njena vlasnica je žena koja je u izuzetno viralnom videu pokazala šta njen dom ima, pri čemu je, osim kreveta, u njega stala i mini kuhinja sa česmom i sudoperom, manji fiokar, pa čak i dekorativni detalj - cveće.

Iako ova kućica nema kupatilo, pogodna je za jednokratni izlet ili za jednostavni predah tokom putovanja. Kućica nudi privatnost, a istovremeno zamenjuje topli dom.

Mnogi pratioci su ispod videa ostavili komentare oduševljenja, a većinu je interesovala i njena cena.

Iako su kao manu pojedinci naveli nedostatak kupatila, većina je bila očarana i poželela za sebe jedan takav dom. A njegova vlasnica poručuje da je za ispunjenje tog sna potrebno samo malo kreativnosti i finansija.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Pop

07.06.2022 18:08

Koliko znam ovde ima negde oko 6m2 a ne 3m2. Jedan kombi ima negde oko 6m3 što znači više od 3m2.