Zanimljivosti

ŠKAMP UZVRAĆA UDARAC: Želela je mirnu večeru, a usledila je noć iz pakla koju će pamtiti dugo! (VIDEO)

Drama u kineskom restoranu šokirala javnost!

19.08.2024 20:35

ŠKAMP UZVRAĆA UDARAC: Želela je mirnu večeru, a usledila je noć iz pakla koju će pamtiti dugo! (VIDEO)
TikTok-rural_life_china

Nesvakidašnja scena u jednom kineskom restoranu izazvala je buru komentara na društvenim mrežama, nakon što je živi škamp napao gošću koja je pokušala da ga skuva. Video ovog incidenta, objavljen na TikToku, brzo je postao viralan, sakupivši 5 miliona pregleda i blizu 19.000 komentara.

Na snimku se vidi kako gošća, u pokušaju da pripremi svoju porciju morskih plodova, pokušava da umoči živog škampa u vreli lonac sa morskim plodovima. Izgleda da je poenta tog restorana bila upravo u tome da gosti pripremaju morske plodove i životinje sami i to žive. 

Kineska kuhinja je poznata po tome da se jede sirova riba, a po svemu sudeći ista je situacija i sa škampima. Međutim, ovaj spretni rak imao je druge planove. Tako da je spretno iskočio iz ruke ove devojke, i pao na sto, odbijajući da postane deo jela.

Gošća je, uprkos prvobitnom šoku, odlučila da ne odustaje. Kada je ponovo uhvatila škampa štapićima, odlučno pokušavajući da ga ubaci u šerpu punu vrele vode, on je uzvratio udarac, zarivši jednu od svojih nogu u njenu ruku. Nesrećna žena vrisnula je od bola, kada se škamp zario u njenu ruku, a prisutni su odmah priskočili u pomoć.

Snimak se završava prikazom zaposlenog koji uspeva da odvoji škampa od povređene žene, dok ona u suzama i uz vrisku reaguje na bolno iskustvo. Celukupan prizor ličio je na nepokornog raka iz poznatog Diznijevog crtanog filma "Mala sirena", a o tome je pisao i NY Post.

Ovaj incident samo je jedan od mnogih u kojima su škampi pokazali svoju moć. Uprkos potencijalnoj opasnosti, "škamp bogomoljka" ili "mantis škamp" je veoma cenjen u azijskoj kuhinji zbog slatkog mesa nalik na jastoga.

 

 

Reakcije na TikToku nisu izostale. 

- Škamp je rekao: "Povredila si me, ja uzvraćam!"

- Bravo za tog škampa! Nije hteo da ode bez borbe.

- Ovo je mantis škamp i poznato je da ima najjači "udarac" na svetu. Oni bukvalno mogu da razbiju staklo.

- Škamp se samo borio za sopstveni život.

- Znao je da će na kraju biti pojeden, pa je rešio da joj poruči: "Pa, nećeš više koristiti tu ruku, bar danas!"

- Zapravo sam najvijala za tog škapa!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)