Zanimljivosti

"RASTI, RASTI MOJ ZELENI BORE" BACA OVOG BRAZILCA U TRANS: Čuo našu izvornu pesmu i nije mogao da se suzdrži! (VIDEO)

Jedan brazilski influenser privukao je pažnju svojom reakcijom i plesom na našu pesmu.

07.08.2024 22:45

"RASTI, RASTI MOJ ZELENI BORE" BACA OVOG BRAZILCA U TRANS: Čuo našu izvornu pesmu i nije mogao da se suzdrži! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/davidmaluco_

Iako nije razumeo ni reč naše poznate izvorne pesme "Rasti, rasti moj zeleni bore", to nije sprečilo brazilskog TikTokera da zapleše uz nju i svojim pratiocima pokaže oduševljenje njome. Dejvid iz Brazila je uticajan influenser kojeg na ovoj mreži prati 2,9 miliona ljudi, a on je skoro objavio kako je otkrio našu izvornu tradicionalnu pesmu, podelivši reakciju sa svojim pratiocima.

TikToker je prvi put čuo stihove poznate izvorne pesme, pa je iskoristio trenutak da to podeli sa ljudima koji ga prate.

Dok su se u pozadini orili stihovi pesme, momak je pao u delirijum i zaplesao je uz pesmu prateći taktove muzike i reči, za koje je u opisu snimka napisao da ne zna šta znače.

@davidmaluco_

What song should I react to next?

♬ Bor - THCF

Obučen u brazilski dres, plesao je vidno pogođen ritmom, a njegovi pratioci, posebno oni sa naših prostora su ovo dočekali sa velikim oduševljenjem.

- Da daaa...srpske pesme su najlepše. Velika ljubav za sve vas od braće Grka.

- Jaoo ali način na koji on pleše uz pesmu.

- Odslušaj do kraja pesmu, moćna je.

- Ja sam Srbin, ni ja ništa ne razumem. 

- Ja sve razumem i pesma je super - bili su neki od komentara.

Poznatog influensera su mnogi pozvali da poseti Srbiju, obećavši mu sjajan provod kod nas. Drugi pratioci su ga pozvali u svoju zemlju zatraživši od njega reakciju na neku drugu pesmu koja potiče iz njihove zemlje. 

Među oduševljenim fanovima sa naših prostora bilo je i onih koji su napisali prevod pesme za sve koji je ne razumeju, što je naišlo na pozitivne reakcije i sviđanja. U komentarima su se neki korisnici složili da ne razumeju stihove ali da im pesma zvuči tužno i melanholično. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)