Zanimljivosti

ON JE ALBANSKI SULEJMAN VELIČANSTVENI, A ŽIVI U SRBIJI: Živa je reklama za Versace, gaće plaća po 200 evra

Vila i automobili su istog brenda!

05.07.2024 10:05

ON JE ALBANSKI SULEJMAN VELIČANSTVENI, A ŽIVI U SRBIJI: Živa je reklama za Versace, gaće plaća po 200 evra
tiktok-shenki.versace

Šenki Maslani je Albanac iz Severne Makedonije poznatiji kao Šenki Versaće, budući da prosto obožava brenda Versace. On važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu, budući da poseduje vilu u Beogradu koja vredi 4 miliona evra. Svoju kuću je potpuno opremio predmetima koji nose isključivo čuveni Versace logo, a isti stil se proteže i na njegov kafić.

Šenki je veoma aktivan na društvenim mrežama, gde redovno deli detalje svog luksuznog života. Na platformi TikTok, ljudi širom regiona prate njegov ekscentričan stil života koji uključuje luksuzne automobile, a čak je i svaki svoj automobil personalizovao čuvenom Versace šarom. 

Sam pogled na njegov kafić je kao reklama za Versace brend. Ne zna se od kada datira opsednutost brendom pokojnog italijanskog kreatora koji je brutalno ubijen na stepeništu svoje luksuzne vile u Los Anđelesu 1997. godine, ali Šenki je Versace od glave do pete.

Ne samo što kafić odiše skupim enterijerom, već je i vilu uredio u istom brendu, ali je drugačijeg enterijera. Naime, za razliku od kafića koji je modernistički urađen, njegov dom je slika i prilika serije "Sulejman Veličanstveni". Čak se i sam Šenki oblači kao Sulejman, možda samo ima manji problem da takvu tradicionalnu garderibu i turbane nađe sa logom Versace.

Šenki bogatstvo troši na luksuzne automobile, vile i stanove, ali i na svakodnevne detalje poput donjeg veša. Prema informacijama koje su procurele medijima Šenki, navodno, nosi donji veš od 188 evra i čarape od 45 evra, sve je normalno brenda Versace.

Šenki je pored obožavanja Versace brenda izrazio veliku naklonost prema Srbiji i Beogradu. Istakao je da ga oduševljava priroda Srbije, ali i noćni život Beograda za koji je imao samo reči hvale.

- Nema šta, Srbija je prelepa. Njena priroda ostavlja bez daha, pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelepe devojke i noćni život Beograda. Zato sam i rešio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu videli - izjavio je on svojevremeno, ali budući da sada ima tri sina, izgleda da vodi miran porodični život sa Versace naslednicima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)