Zanimljivosti

KRENULA JE SA DRUGARICOM U ŠETNJU PO ZALEĐENOM PUTU: Trenutak neopreznosti pretvorio se u dramu, sve je snimljeno! (VIDEO)

Iako su pokušavale da savladaju strminu hodajući bočno, jedna od njih u tome nije uspela

26.03.2024 12:10

KRENULA JE SA DRUGARICOM U ŠETNJU PO ZALEĐENOM PUTU: Trenutak neopreznosti pretvorio se u dramu, sve je snimljeno! (VIDEO)
Tiktok/Whistle

Verovatno vam se barem nekad desilo da zbog neopreznosti padnete na neku klizavu ili mokru površinu. Takve situacije nisu retke zimi, po poledici koja u kombinaciji sa ravnom obućom može da dovede do proklizavanja i pada. Upravo to se desilo jednoj ženi koja je zbog neopreznosti na klizavoj nizbrdici izgubila ravnotežu i počela da se spušta niz strminu kao da je na toboganu.

pexels.com

Mnogi vole da provode vreme na snegu i da uživaju

 

Snimak koji kruži TikTok mrežom prikazuje dve žene kako pokušavaju da pređu strmi zaleđeni put. Budući da su padavne i niske temeprature učinile svoje, žene su procenile da je bolje da hodaju poprečno. Ali, jedna od njih je izgubila ravnotežu i pala, a ledena podloga je učinila svoje - žena je počela da se spušta niz strmi put kao da je na toboganu. Dok ju je prijateljica gledala s početka puta i nezaustavljivo se smejala dok ju je snimala, žena se nekontrolisano spuštala niz put pridržavajući se rukama.

U opisu snimka stoji šaljivi natpis: "Ona i danas klizi", kao aluzija na dugačak put koji je trebalo savladati. Uz to je dodato kako joj je potrebno sigurno pet radnih dana da se vrati na početak. Snimak je privukao pažnju mnogih na mreži, a neki su se pitali da li je žena dobro i zašto joj niko nije pomogao.

 

@whistle Took her 5 business days to get back to the top 😂 #sliding #ice #icey #slippery #slipnslide ♬ original sound - Whistle

 

- Legenda kaže da se ona i dalje smeje.

- Devojko, trebalo bi da joj pomogneš.

- Kada je nestala iza krivine stvarno me je nateralo da se smejem sve više!

- To je užasno. Nadam se da je dobro - bili su neki od komentara ispod ovog snimka.

Iako je većini ova situacija delovala komično, kao dobra zabava za prijatelje, mnogi su podsetili da je ženi trebalo pomoći i da se nadaju da je prošla bez povreda. Pa ipak, smeh njene drugarice je mnoge nasmejao i razgalio, te su priznali da je on ukrao "šou" i da je verovatno označio srećan kraj ove drame sa proklizavanjem. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)