Zanimljivosti

PRILAZILA JE NEPOZNATIM MUŠKARCIMA I POČELA DA IH DODIRUJE: Muškarci su bili izbezumljeni, nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)

Nesvakidašnja situacija ostavila ih je u čudu

22.02.2024 19:30

PRILAZILA JE NEPOZNATIM MUŠKARCIMA I POČELA DA IH DODIRUJE: Muškarci su bili izbezumljeni, nisu znali šta ih je snašlo! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pranksterpr0

Držanjem za ruke par pokazuje da je u vezi i da ne postoji drugi muškarac ili žena u njihovom životu. I dok neki vole da se drže za ruke i pokazuju time svetu koliko se vole, drugi izbegavaju takve situacije. Jedna tiktokerka je odlučila da se malo našali sa muškarcima i vidi koliko su opušteni u javnosti kada im priđe na ne tako uobičajen način.

pexels.com

Držanje za ruku je pokazatelj da su dvoje u vezi

Ona je odlučila da nasumično prilazi nepoznatim mladićima i da ih hvata za ruku kao da im je devojka. I dok su neki opušteno prihvatili ovaj potez i ponašali se sasvim normalno i kao da su u vezi, drugi su bili zgroženi i uplašeni, spremni i da se posvađaju sa devojkom zbog toga što je uradila. Ona je, ipak, želela da sazna kakvih je muškaraca više, pa je tako ovaj slučaj pokazao da je bilo raspoloženih da sklope instant poznanstvo čak i ako je to uključivalo prvo držanje za ruku.

Premda je kod nekih momaka ona bila uporna da joj daju ruku, što je više insistirala i išla za njima oni su više bežali i štitili se, ne shvatajući da je po sredi skrivena kamera.

Ipak, jedan od njih je uradio neverovatnu stvar i pokazao time da je poseban, pošto joj je dao priliku da zapleše, odnosno okrene se oko svoje ose dok ju je držao za ruku.

 

 

- Poslednji momak je dobio srčani udar.

- Ne pokušavaj ovo u Keniji.

- Kako sam sreo vašu majku...

- Momak u crnom nije znao šta ga je snašlo..

- Najfini momak je onaj što joj je ponudio ples.

- Veoma lepo, ali nisu svi oni spremni za vezu - bili su neki od komentara.

Mnogi su na mreži komentarisali kako je cela situacija bila simpatična i da ko zna, možda se iz nekog susreta rodi ljubav. Drugi su, pak, rekli da je lako tako nešto reći znajući da je skrivena kamera u pitanju, te da je pitanje da li bi se mnogi snašli u toj situaciji i kako bi reagovali da ne znaju da je posredi samo šala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)