Zanimljivosti

SMRZNUĆETE SE SAMO GLEDAJUĆI: Posle ove scene, nećete poželeti da posetite Kanadu, a kamoli da tamo živite! (VIDEO)

Postoje jednostavni načini da se ljudima širom sveta približi slika neke zemlje, a ideja jednog TikTokera je fenomenalna.

25.01.2024 18:30

SMRZNUĆETE SE SAMO GLEDAJUĆI: Posle ove scene, nećete poželeti da posetite Kanadu, a kamoli da tamo živite! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/brentrivera

Među nama ima sigurno onih koji vole sneg, zimsku idilu i ušuškavanje u tim danima, makar na početku. Hladnoću i smrzavanje ne voli niko ali budući da smo primorani da se suočimo sa tim, koristimo kape, šalove i rukavice kako bi lakše podneli niske temperature. Ipak, kada temperatura ide u veći minus, ne preporučuje se da boravimo na otvorenom. Čak i da želimo utopljavanje nekim toplim napitkom u toj situaciji, biće neuspešno. Barem ako ste u Kanadi.

Shutterstock

Ovo doba najčešće mnogi provode utopljavajući se u toplom domu

Jedan Tiktoker je pokazao svu surovost zime u ovoj severnoj zemlji američkog kontinenta pokazavši u jednom snimku kako se na tamošnjim temeparturama napitak smrzava u roku od sekunde. On je u jednu šolju hteo da sipa toplu vodu i to je učinio po hladnom vremenu u jednom parku dok je oko njega bio sneg i pretpostavlja se napolju bila izuzetno niska temperatura.

Podigao je čajnik želeći da vodu sipa sa veće visine u dugačkom slapu koji je se u sekundi zamrznuo na njegovo iznenađenje, dok je onako šokiran držao u levoj ruci šolju sa zamrznutom vodom koja se zaustavila u svom toku.

Njegov snimak je na TikToku sakupio više od pola miliona sviđanja a neki nisu poverovali u verodostojnost objave.

@brentrivera IT WORKED!! 😱❄️ @chelsea vfx ♬ original sound - Brent Rivera

- Da li je ovo realno?

- Neverovatno...gde je ovo?

- Živim u Kanadi, nije toliko hladno da bi se zamrznulo.

- Toliko je toplo u Sidneju želim da odem u Kanadu.

- Nije moguće i tvoje bi lice trebalo da je smrznuto ali nije - bili su neki od komentara.

Mnogi su shvatili da je u pitanju Tiktoker Zak King kojeg na ovoj mreži prati preko 80 miliona ljudi. Budući da su njegove objave često šaljivog i komičnog tipa, neki od korisnika mreže su rekli da ne veruju u istinitost ove objave. Drugi su takođe naveli kako bi na rukama trebalo da nosi rukavice ukoliko je toliko hladno kao što govori.

Iako su neki rekli kako žive u Kanadi i da nije takva situacija drugi su rekli da život u toj zemlji može podrazumevati i život u hladnijim ali i toplijim područjima. Drui su rekli kako je temperatura kod njih išla dosta nisko ali da zamrzavanja poput ovog kao što je tiktoker pokazao nije bilo, pa su mnogi zaključili da je video editovan.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)