Zanimljivosti

O SCENI KOJA SE DESILA USRED RESTORANA GOVORI CEO SVET: Na ovakav prizor niko nije bio spreman, prolaznici sve snimili (VIDEO)

Zanjihao je u ritmu lambade, a reakcije su neverovatne.

26.01.2024 12:30

O SCENI KOJA SE DESILA USRED RESTORANA GOVORI CEO SVET: Na ovakav prizor niko nije bio spreman, prolaznici sve snimili (VIDEO)
Printscreen/TikTok/baddydeadpool

Spajdermena smo do sada vđali u crtanim filmovima, a nije nepoznato da je on jedan od omiljenih likova dečacima. U kostim ovog hrabrog junaka često su se oblačili mnogi humanitarci želeći da obraduju decu poklonima, posetama u bolnicama i slično. Međutim, spajdermena koji je zaplesao na ulici sigurno još niste videli. Stanovnici jednog francuskog grada ostali su u potpunom šoku nakon što im se u jednom fastfudu pojavio tako maskiran čovek koji je bio vidno raspoložen i koji je na ramenu nosio blutut zvučnik na kojem su se čuli čuveni stihovi Lambade.

Printscreen/TikTok/baddydeadpool

Spajdermen je zaplesao u restoranu naočigled svih

Ponesen muzikom koja se čula na sav glas, spajdermen je ušao u jedan francuski fastfud i iznenadio sve goste pesom. Zanjihao je kukovima i zadnjicom, a ljudi u lokalu su ostali u šoku, smejući se i zabavivši se simpatičnom predstavom koju im je on spremio. Pošto je pozdravio prsutne svojim lambada plesom, izašao je ispred restorana, a jedna žena je za to vreme iskoristila priliku da ga snimi, pa je stao pored nje i zaplesao kako bi joj ispozirao za video. Muškarac je plesao i uživao u muzici kao da nikoga nema na ulici a onda je usput "koketirao" sa prolaznicima skinuvši jednoj devojci kapu sa glave i nastavivši svoj put. 

Simpatični i dobroćudni spajdermen se potom okrenuo i prešao ulicu, a za njim je potrčao jedan mladić koji ga je sve vreme snimao kako bi se zajedno uslikali i snimali, oduševljen čitavom predstavom kojoj je prisustvovao.

Snimak je objavio na svoj profil muškarac koji se predstavlja kao baddydeadpool i koji u kostimu spajdermena pravi šou za prolaznike na francuskim ulicama. Kroz muziku, ples i smeh on ih zabavlja a na ovoj mreži njega prati 2,3 miliona korisnika Tiktoka.

Simpatičan snimak je nasmejao sve a mnogi su se složili da on ima "ludu" energiju i da bi rado zaplesali sa njim na ulici.

@baddydeadpool Il est quelle heure !? Perso je vais dodo il est reellement 5h 55 ! #deadpool #baddydeadpool #deadpool3 #danse ♬ Lambada - Original Version 1989 - Kaoma

- Volim ovo...potrebno nam je više ovakvih ljudi.

- Stvara sreću.

- Mogla bih da plešem sa njim.

- Odličan plesač...fascinira me njegovo samopouzdanje.

- Ali pauza da se slika je najjača- bili su neki od komentara.

Video je mnogima izmamio osmeh i dobro raspoloženje priznavši kako žele da vide što više ovakvih pozitivnih scena na ulicama. Drugi su rekli da je za ovako nešto zaista potrebno samopouzdanje i velika hrabrost, međutim, maskirani momak je pokazao da ne preza da se pojavi u javnosti pa je svakodnevnim šetnjama po ulici i restoranima, zabavljajući plesom ljude, pokazao koliko ume da uživa u tome šo radi istovremeno zabavljajući druge.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)