Zanimljivosti

PEVAČICU NA BINI STARTOVAO MOMAK IZ PUBLIKE: Imao je jedan jasan zahtev, a zbog njenog odgovora svi mu čestitaju! (VIDEO)

Tejt Makrej ostala je zatečena zbog jednog pitanja iz publike.

22.12.2023 17:40

PEVAČICU NA BINI STARTOVAO MOMAK IZ PUBLIKE: Imao je jedan jasan zahtev, a zbog njenog odgovora svi mu čestitaju! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/tatemcrae_loveee

U određenom periodu života svako od nas je bio opsednut nekom javnom ličnošću, bilo da je to bio pevač, sportista ili glumac. Tu vrstu idolatrije pratila je i potajna želja da osobu koja nam se dopada upoznamo i počnemo sa njom da se viđamo. Danas su tehnologija i društvene mreže mnogo toga omogućile, pa mnogim poznatim ličnostima možemo da budemo na korak bliže kroz komunikaciju preko mreža. Ipak misliti o nečemu više je i dalje čista fikcija, ali nikome ne treba rušiti snove i svako ima pravo da proba.

Printscreen/TikTok/tatemcrae_loveee

Jedan momak je odlučio da okuša svoju sreću i vidi ima li šanse kod jedne pevačice

 

Dok je stajala na bini, nastupajući u jednom gradu poznata mlada kanadska pevačica Tejt Makrej dobila je neobičnu ponudu. Iz publike se javio jedan momak, rekavši da je došao čak iz Portugalije kako bi je video, što ju je šokiralo. Njen fan je rekao kako ima za nju dva pitanja, ali da će drugo pitanje imati smisla i da će ga postaviti samo ako ona na prvo odgovori pozitivno.

- Preplašena sam- odgovorila je Tejt kroz šalu, a publika je počela da se smeje

- Imaš li dečka? - upitao je momak.

- Ne, singl sam - odgovorila je Tejt kroz smeh.

- Znači, dovoljno si me provukla kroz pakao da dođem ovde. Moje drugo pitanje je da li želiš sa mnom na dejt sutra - bio je uporan.

Pošto mu je Tejt rekla da nije sigurna da će njen šou biti gotov do tada, momak se odmah snašao i zatražio joj broj telefona. Budući da je smatrala kako je bolje da se povežu preko društvenih mreža, devojka mu je zatražila Instagram profil. On joj je, pun oduševljenja, spelovao slovo po lovo svoj nalog, da bi ga ona potom pred svima dodala za prijatelja. 

Tejt je pokazala pred svima inicijativu i dobru volju, što je publika dočekala s oduševljenjem. Posebnu radost pokazao je hrabri fan koji ju je pozvao na sastanak. Kad je najavio da će je kontaktirati preko direktne poruke i kad je ona to prihvatila, publika je bila oduševljena. Snimak je na TikToku sakupio 1,5 miliona sviđanja, a mnogi su podsetili na onu staru narodnu:" Ko hoće, nađe način, a ko neće naći će opravdanje".

 

 

- On je išao direktno! Ludački respekt!

- Kad je već imao hrabrosti da je tako nešto pita pred tolikim ljudima, zaslužio je šansu.

- Momak ima samopouzdanja.

- Tako momak sa samopouzdanjem igra svoju ulogu i piše scenario za svoj životni film.

- Sumnjam da je odgovorila.

- Čovek živi moj život - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se osvrnuli na ovo kao odličan način da se pokaže inicijativa, jer kako su neki rekli ništa na kraju svega ne može da izgubi. Drugi su sve ovo videli kao čisto gubljenje vremena, uvereni da je pevačica samo želela da bude uljudna.

Muškarci su branili i podržali momka, rekavši da je on pokušao i da ništa nije izgubio, a da ako ne bude ta devojka u opticaju, biće neka druga. Jedna korisnica mreže otkrila je svima kako je on na svom tviter nalogu napisao da je Tejt "pokvarena" poput drugih devojaka i da ga generalno ne voli kao ni mnogi drugi, ne ulazeći u druge detalje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)