Zanimljivosti

ČAROBNIM GLASOM OPČINILA JE SVET: Kada je devojčica stupila na scenu, žiri je potpuno zanemeo! (VIDEO)

Svojim talentom i nastupom jedna mlada takmičarka je pokazala da pleni na sceni i da je buduća velika zvezda.

05.12.2023 14:58

ČAROBNIM GLASOM OPČINILA JE SVET: Kada je devojčica stupila na scenu, žiri je potpuno zanemeo! (VIDEO)
Printscreen/Facebook/vocesdelmundoficial

Čuti lep glas i još lepše pevanje je kao da slušate najlepši cvrkut ptica. Takvim glasom mogu se pohvaliti retki i često ga mnogi primete tamo gde najmanje očekuju. Danas postoje razna muzička takmičenja gde oni koji poseduju ovakav talenat mogu da prezentuju publici svoje glasovne mogućnosti i veštine, a prilika se pruža kako starijima, tako i mlađima.

Printscreen/TikTok/vocesdelmundoficial

Talenat za muziku je kod dece najuočljiviji u ranom detinjstvu

Iako mnogi misle da, kada su deca u pitanju, po sredi je samo velika želja roditelja da ga proguraju ili jednostavno dečija znatiželja da po prvi put nastupe na scenu. Međutim, iza toga često zna da bude i neotkriveni talenat. Jedna devojčica je nastupala u španskom muzičkom takmičenju Voces del Mundo (Glas sveta) i bukvalno je sve ostavila bez daha svojim nastupom. Kada je stupila na scenu i počela da peva čuvenu numeru "My heart will go on" iz filma "Titanik" koju izvodi pevačica Selin Dion, šokirala je članove žirija koji su ostali zabezeknuti nad njenim čarobnim glasom.

Poput slavuja, devojčica je pustila glas, a jedan od članova žirija je oduševljeno okrenuo stolicu ka njoj i gledao ju je hipnotisano dok su drugom zamalo naišle suze na oči. Preslatka devojčica je pevala iz srca, dok su je roditelji bodrili u bekstejdžu.

 

 

- Predivna...ima impresivan glas, čestitke, neka te Bog čuva!

- Anđeoski glas...prelepo

- Preslatka devojčica i predivno peva

- I izgledaš i pevaš, poput anđela si

- Ovo je možda najlepši glas koji sam ikada čula- bili su neki od komentara.

Većina se složila da devojčica ima velike glasovne mogućnosti i da za nekoliko godina može da pohara muzičku scenu. Mnogi su joj predočili divnu karijeru, rekavši kako se talenat kao što ona ima uočava u ranom detinjstvu.

Mala takmičarka je imala i predivan nastup, snalazeći se odlično na sceni uz baladu koju je interpretirala poput Selin Dion i poput velikih zvezda.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)