Zanimljivosti

DEVOJČICA JE OBJAVILA SNIMAK PRIVATNE KAMERE IZ SVOG DVORIŠTA: Ono što je ovaj muškarac uradio kod bazena izazvalo je brojne komentare (VIDEO)

Nije mogla da veruje svojim očima da prisustvuje ovakvoj sceni.

08.08.2023 13:01

DEVOJČICA JE OBJAVILA SNIMAK PRIVATNE KAMERE IZ SVOG DVORIŠTA: Ono što je ovaj muškarac uradio kod bazena izazvalo je brojne komentare (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ola.unithaha

Oni koji svakodnevno telefoniraju poslovno, znaju da su dobra koncentracija i potpuni mir nešto što im je najpotrebnije. Često moraju da obave poslovne razgovore u uslovima koji ne odgovaraju toj atmosferi.  S obzirom na to da se dinamika poslovanja danas promenila i da ljudi mogu da se priključe i sastancima sa svakog mesta, svako prilagođava to koliko može sebi i prilikama.

Printscreen/TikTok/ola.unithaha

Čovek je obavljao poslovni razgovor ne sluteći šta će se dogoditi u narednom trenutku

Dok se šetao pored bazena svoje kuće i obavljao poslovni razgovor, u jednom trenutku se sapleo o ivicu bazena. Malo je falilo da završi unutra ali su dobar refleks i kontrola učinili svoje pa se on jednom rukom dočekao na pod i za trenutak se ispravio i seo o ivicu bazena kao da se ništa nije dogodilo, nastavivši razgovor, hladeći noge. To su zabeležile privatne kamere iz njegovog doma, a njegova ćerka je podelila snimak koji je očigledno sve zabavio.

 

 

- Bilo mu je potrebno opuštanje nakon svega.

- On se nije okliznuo, samo je seo.

- Njegov profesionalizam je impresivan.

- Ovo je osnovna definicija čoveka koji je sve vreme fokusiran.

- Ne mogu da prestanem da se smejem na ovo.- komentarisali su korisnici mreže.

Iako su mnogi u ovome videli smešnu scenu, većina je priznala kako se to svakome moglo desiti i da je čovek ostao na visini zadatka. Drugi su komentarisali kako bi verovatno njima telefon završio u bazenu, da su se našli u toj situaciji.

Neki od korisnika su komentarisali kako je poziv očigledno bio važan i da je održao fokus ovom čoveku i da je za svaku pohvalu to što je u situaciji gde je mogao biti povređen, ostao izuteno pribran i skoncentrisan. Snimak je pregledan 13, 9 miliona puta a podeljen je na stranici za zabavu i smeh.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)