Zanimljivosti

PRONAŠLA JE STARI, KORIŠĆENI KAUČ NA ULICI: Kada je na internetu potražila ovaj model, šokirala se otkrićem i odmah ga zgrablila za sebe (VIDEO)

Nekome nije bio potreban, a njoj je bio zlata vredan.

21.05.2023 17:00

PRONAŠLA JE STARI, KORIŠĆENI KAUČ NA ULICI: Kada je na internetu potražila ovaj model, šokirala se otkrićem i odmah ga zgrablila za sebe (VIDEO)
Printscreen/TikTok/yafavv.mandaa

Kada ste poslednji put promenili nameštaj u kući i da li ste nekada imali korišćeni koji vam je neko prodao, pozajmio ili ste ga našli na ulici? Mala je verovatnoća pronaći neki krevet ili fotelju koji su funkcionalni i potpuno očuvani, a da ih se prethodni vlasnik "otarasio". Ako to i postoji, verovatno će se nameštaj zadržati svega nekoliko minuta na tom mestu a onda će ga neko pokupiti u najkraćem roku.

Jedna Tiktokerka je pokazala kako je imala takvu sreću da naleti nasred ulice na neobičan kauč koji vredi, kako ona kaže, čak 8.000 dolara. Dok je šetala, za oko joj je zapala predivna sofa, plave boje koja je čekala svog vlasnika. Pošto se devojci kauč dopao, iako je bio u vidno zapuštenom stanju, odlučila je da ga uzme za sebe i nazvala je odmah oca da joj pomogne u tome.

Printscreen/TikTok/yafavv.mandaa

Devojka je bila srećna pošto je na ulici pronašla skupoceni kauč

- Pozvala sam oca da mi pomogne da sklonim ovaj kauč odavde, na šta mi je tata odgovori da je to nemoguće. Naravno, iznenadio me je i pokazao da je već uzeo kauč koji je doneo u svoju radionicu. Kauč je bio veoma prljav, tako da je rekao da ga moramo očistiti - kaže u objavi devojka.

Oni su preuzeli sve radnje kako bi ga ponovo adaptirali, a nesumnjivo je da je on zahtevao dubinsko čišćenje. Tiktokerka je u početku mislila da je sve to pogrešno i da nema potrebe za tim, ali se kasnije uverila u suprotno kako bi kauč adaptirala barem približno tome kakav je bio pre. 

S obzirom na to da je sofa bila izuzetno prljava, u objavi je Tiktokerka je pokazala šta se sve skupilo u prljavoj vodi i kako je kauč ponovo zablistao starim sjajem. Pošto su ga očistili i ostavili par dana da se osuši, devojka ga je uz pomoć oca i prijatelja prebacila u svoj stan gde se sjajno uklopio. Snimak koji je okačila ova Tiktokerka sakupio je 2,8 sviđanja.

- Ne verujem da neko baca 8.000 dolara na kauč bez potrebe -

- Ja bih to profesionalno očistio. Da uništim svo grinje unutra -

- Potrebno je više čišćenja -

- Drago mi je zbog tebe! Kakav pronalazak!-

- Bolje da si platila profesionalno čišćenje - komentarisali su korisnici mreže.

Dok su jedni Tiktokeri rekli kako bi isto uradili na mestu ove devojke i da bi rado sa ulice pokupili neki komad nameštaja ako je očuvan, drugi su negodovali. Oni su opravdali svoju rezervisanost prema takvim stvarima time da ne znaju kakav je osoba to koristila i da ne bi mogli da unose neki nameštaj koji je već korišćen u svoj dom. Drugi su opet naglasili kako nemaju ništa protiv ali da bi daleko više pažnje trebalo posvetiti čišćenju kauča od ovog koji je devojka.

Ipak, s obzirom na to da se radi o skupocenom komadu nameštaja mnogi su pretpostavili da je koliko-toliko bio održavan i da je verovatno neka prihvatljiva higijena postojala.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)