Zanimljivosti

ŠETAO JE REZERVATOM NA BALIJU, NE SLUTIVŠI DA ĆE U SEKUNDI BITI POKRADEN: Turista je zanemeo od šoka kad je video u kakvu je zamku upao (VIDEO)

Jedan čovek se našao zatečen potezom životinje iz rezervata gde je boravio.

20.05.2023 11:02

ŠETAO JE REZERVATOM NA BALIJU, NE SLUTIVŠI DA ĆE U SEKUNDI BITI POKRADEN: Turista je zanemeo od šoka kad je video u kakvu je zamku upao (VIDEO)
Printscreen/TikTok/elliottvell

Na putovanjima mnogi od nas dožive prelepa iskustva koja pamte čitavog života ali nekada i nepredviđene situacije u kojima se nađu po prvi put. Oni koji se upute na egzotične destinacije imaju veću šansu da dožive nešto što možda ni u snu nisu mogli da zamisle.

Printscreen/TikTok/elliottvell

Čovek se penjao uz stepenice ali nije ni slutio šta će se desiti samo koji sekund kasnije

Nije strano da na mnogim od tih putovanja, posetioce najčešće zabavljaju šipanze, orangutni i druge vrste majmuna koje su im posebno zanimljive zbog toga što često oponašaju ljude pa ih posetioci žele u blizini kao dobru zabavu. Dok su oni majmuni koji se često izrabljuju u komercijalne svrhe i radi zarade, drugi se mogu sresti u mnogim parkovima i rezervatima potpuno slobodni pa ih tako posetioci mogu videti u najprirodnijem izdanju, kako svojom pojavom zabavljaju sve u okolini.

Iako je jedan od njih trebalo da bude zabavan posetiocima, naročito jednom prolazniku na Baliju, on se pretvorio na trenutak u najvećeg neprijatelja. Dok je čovek koračao uz stepenice, u jednom rezervatu životinja na Baliju, nije ni slutio da će mu majmun, koji je stajao tik uz zid gde je prolazio, oteti naočare sa nosa i to u sekundi.

Čovek nije stigao ni da odreaguje, potpuno šokiran i zatečen stajao je i gledao u majmuna ne znajući šta sledeće da uradi. Životinja je pokazala da je zapravo gladna i da traži neku hranu, a jedna posetiteljka se dosetila da mu doturi malo hrane kako bi mu odvukla pažnju i kako bi on ostavio naočare, što je na kraju i učinio.

- On zna kako da se dogovori-

- Brat nije znao šta ga čeka -

- Devojka je pametna -

- Uvek budi pametan-

- Znam šta čovek razmišlja - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su prokomentariali da je cela situacija poput scena iz filmova i da čovek nije ni naslutio šta mu životinja sprema. Snimak je nasmejao internet zajednicu. Svi su komentarisali da je ovo dokaz kako su majmuni inteligentna bića poput čoveka i da vrlo dobro znaju šta rade, ali da je čovekov um daleko izoštreniji što je pokazala i dama koja je pritekla u pomoć nesrećnom gospodinu i "spasila stvar".

- Jednostavno, daj čoveku ono što voli i dobićeš od njega ono što želiš - zaključio e jedan tiktoker.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)