Biće veselo!

NEVEROVATNA PROSLAVA: Cela Srbija će pevati u GLAS!

Doček Nove godine u Srbiji kao i uvek biće spektakularan!

26.12.2021 21:49

NEVEROVATNA PROSLAVA: Cela Srbija će pevati u GLAS!
YouTube/printscreen

Srbija i dobar provod uvek su išle ruku pod ruku, a svi znaju da Srbi umeju da naprave dobar provod. Kada se u to uključi i Nova godina, ludnica može da počene, vatrena energija dostiže svoj vrhunac. 

Za sve vas koji još uvek niste isplanirali ništa za Novu godinu, preporučujemo vam da posetite neki od glavnih trgova, a portal Srećna republika napravio vam je spisak organizovanih i besplatnih događajima gde ćete moći da dočekate Novu godinu u punom sajaju.

Beograd

Grad Beograd planira spektakularan doček Nove godine, pa će koncerti 31. u noć biti organizovani na dve lokacije u gradu - ispred Skupštine Srbije i na Sava Promenadi. Za doček Nove 2022. godine će ispred Skupštine Srbije nastupati Sara Jo, Marija Šerifović i Jelena Karleuša, a na Sava Promenadi posetioce će zabavljati Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

Novi Sad

Nova godina u Novom Sadu, tradicionalno znači više kulturnih događaja za doček, budući da sa novom godinom, Novi Sad postaje evropska prestonica kulture. Nipplepeople, trio Elektro Guzzi, sastav Kanda, Kodža i Nebojša, Đorđe Miljenović, DJ sastav Noise destruction i elektro duo Kruder & Dorfmajster, zabavljaće novosađane 31. decembra na otvorenom i potpuno besplatno!

Kragujevac

U centralnom gradu Šumadije, novogodišnji koncerti održaće se na Đačkom trgu kod prve Gimnazije. Serijal novogodišnjih koncerata „otvoriće” bend „Vesele osamedesete” koji će na bini kod Prve gimnazije od podne uveseljavati Kragujevčane i njihove goste puna dva sata. Ulaz je besplatan. Od 21 sat na istom mestu i istoj bini nastupiće prvo kragujevački bend „Dark shines” u trajanju od dva sata, zatim nastupaju zvezde večeri, niška grupa „Kerber”. Od jedan sat posle ponoći okupljene na Đačkom trgu zabavljaće di-džejevi Srećko i Stika sa svojim programom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KERBER (@kerber.grupa)

Niš

Na Trgu kralja Milana u Nišu, u novogodišnjoj noći pevaće Alen Ademović i Zorica Brunclik.

- S obzirom na to da su brojke pale, broj zaraženih od korona virusa, odlučli smo da se priključimo velikim gradovima koji organizuju na centralnom gradskom trgu doček Nove godine. Tako da ćemo i u Nišu imati zvanično doček- rekla je gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski.

Subotica

Za doček Nove godine na gradskom trgu u Subotici nastupaće OK BAND.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Zlatibor

Na Zlatiboru, koji je jedan od najpopularnijih novogodišnjih turističkih destinacija, očekuje vas veliko novogodišnje slavlje. Na Kraljevom trgu, 31. decembra nastupiće Vesna Zmijanac i Alen Islamović, a u ponoć i trubači Dejana Jevđića, uz bogat vatromet. Naredne večeri gostovaće pevačica Senida, a 2. januara grupa Parni valjak. 

Komentari (0)