Biće neverovatno!

NOVA GODINA NA TRGOVIMA: Spektakl u Beogradu podići će temperaturu i napraviće nezapamćen DOČEK!

Tradicionalan koncert kod Skupštine, ove godine dobiće pojačanje. Evo kako će se proslavljati Nova godina u Beogradu!

22.12.2021 20:54

NOVA GODINA NA TRGOVIMA: Spektakl u Beogradu podići će temperaturu i napraviće nezapamćen DOČEK!
printscreen/instagram.com

Nova godina se bliži, a pripreme za proslavu već uveliko su u toku. Mnogi su smislili gde će dočekati 2022. godinu, dok drugi idalje razmišljaju. Za sve vas koji još uvek nemate ideju gde možete da proslavite doček, portal Srećna republika donosi vam idealno meso gde ćete u dobroj muzici, popuno besplatno uživati u novogodišnjim čarima. 

Po tradiciji će se kod Skupštine organizovati muzički program, koji će obogatiti Sara Jo, Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Pevačice su ove godine rešile da ne uzmu novogodišnji honorar, te će doček kod Skupštine biti besplatan i za građane i za grad. Sa druge strane, osim vrele atmosfere koju će doneti pevačice, kod Skupštine će biti organizovan i tradicionalan vatromet u kome svi uživaju.

printscreen/instagram.com

Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Sara Jo

 

Sa druge strane, za ljubitelje malo starije muzike, posebno uživanje će biti nastup Gorana Bregovića i Mladen Vojičić Tifa, a njima će na sceni praviti društvo i mlađe kolege Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Goran Breović iskoristio je priliku da pošalje poziv fanovima da svi zajedno dočekamo novu godinu na Sava Promenadi kao jedna velika familija.

Bregović je sa „čuda od gvožđa, metala i stakla" najavio nezaboravni provod uz „veseli program sa trubačima", ulazak u Novu godinu „na juriš uz Kalašnjikov", grandiozni vatromet sa Kule Beograd kakav do sada nije viđen na našim prostorima, kao i nastup Mladena Vojčića Tife sa kojim ćemo se podsetiti vanvremenskih hitova grupe Bijelo dugme. U fantastičnoj muzici i bogatom vatrometu moći ćete da uživate 31.12. na Sava Promenadi, a sam program će početi od 20h. 

Komentari (0)