Ovo sigurno ne znate

SEĆATE SE TOMA I DŽERIJA: Verovatno ne znate njihova prava imena

Svi smo odrastali uz Toma i Džerija, ipak malo ko od nas se seća kako glase prava imena ova dva junaka našeg detinjstva!

10.12.2021 14:46

SEĆATE SE TOMA I DŽERIJA: Verovatno ne znate njihova prava imena
YouTube/printscreen

Crtani film "Tom i Džeri" nastao je davne 1940. godine. Od 1940. do 1958. kompanija MGM proizvela je 114 ovih crtanih filmova.

O Tomu i Džeriju od 1940. do danas snimljeno je još mnogo crtaća, pa čak i dugometražnih filmova, a broj generacija koji je odrastao uz ovaj crtani raste iz godine u godinu. Jednostavno, čini se da ne postoji dete koje od nastanka ovog crtanog filma nije pogledalo barem jednu epizodu. 

Ipak, bez obzira na to što su Tom i Džeri toliko popularni, malo ko se seća, ako ste uopšte ikada i znali, kako se zaista zovu popularni neprijatelji. Naime, Tom i Džeri su nadimci, a njihova puna imena su “Tomas Džasper Mačak stariji” i  “Džerald Džinks Miš”. Međutim, postoje i navodi da su se Tom i Džeri 1940-ih ustvari zvali  Džasper i Džinks. Pogledajte video epizode Toma i Džerija i napišite nam kako vi pamtite ova dva genijalna lika!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)