Evo rešenja!

KAKO UKRASITI JELKU AKO IMATE LJUBIMCA?! Ove ideje rešiće vam sve probleme!

Životinje jako vole da čačkaju sve što sija i šljašti, te su im novogodišnje jelke jako privlačne, ali postoji i način da se to reši!

04.12.2021 14:03

KAKO UKRASITI JELKU AKO IMATE LJUBIMCA?! Ove ideje rešiće vam sve probleme!
pexels.com

Svi vlasnici kućnih ljubimaca svoje mezimce jako vole, ali znaju da kada su u pitanju šljašteće stvari poput novogodišnje jelke, njihovi krzneni prijatelji mogu da budu prav pravcati daveži. Uz njihovu želju da se igraju sa ukrasima i da vuku grane drveta koje je za njih strano telo u vašoj kući, jelka nikada neće biti bezbedna.

Iz tog razloga kreativni vlasnici životinjica smislili su pametne načine da se izbore sa svojim mezimcima i da zaštite jelku od neželjene uzurpacije. Fejsbuk grupa Ponosni vlasnici kućnih ljubimaca pravi je izvor inspiracije kako da zaštitite jelku i obezbedite je od napada. Tu su sva moguća rešenja, od jelke zaštićene kavezom, do jelke okačene na plafon.



Neko se setio da jelku obloži folijom, pa ako padne neće biti ništs strašno, dok su drugi oko nje stavljali kartonsku kutiju. Veliki broj ljudi rešio je da mezimcima spreči prolaz usisivačima, stolicama i drugim nameštajem, dok su se neki jednostavno odlučili da jelku kite od polovine na gore, tako da životinjice ne bi mogle da ih napadaju.



Pogledajte ideje iz pomenute fejsbuk grupe i pišite nam kako vi kitite jelku!

Komentari (0)