Ostali ljubimci

KRENUO SAM U ŠETNJU, ALI OVI SLATKIŠI ME PRATE: Momak je pokušao da im pobegne, ali bezuspešno - ovaj video topi srca!

Male životinje su jednom momku ulepšale dan i jednu šetnju.

19.06.2024 19:29

KRENUO SAM U ŠETNJU, ALI OVI SLATKIŠI ME PRATE: Momak je pokušao da im pobegne, ali bezuspešno - ovaj video topi srca!
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Šetnje nam pomažu da razbistrimo mozak i da uživamo u prirodi, a nakon svake osećamo se mnogo bolje. Često u tim šetnjama sretnemo neke prijatelje, ili ljude koje dugo nismo videli zbog čega nam dan bude posebno lep. Međutim, kada se desi da imamo neke nepozvane "goste" u društvu, situaciju ume da bude pomalo čudna ali i zabavna. 

Jedan  momak je nasmejao sve objavom u kojoj je otkrio kako su mu u šetnji neplanirano društvo pravili pačići. Dok je šetao jednim parkom grupa njih se pojavila niotkuda i krenula je da ga prati. Budući da nije bio spreman na to, pokušavao je nekako da im utekne ali ga je svakako ova slatka i neobična scena prilično zabavila.

- U šetnji sam i pogledajte ko me prati. Ali ja nisam vaša mama! Tamo je vaša mama. Prestanite da me pratite, nisam vaša mama! Pogledajte šetam oni dolaze, bežim oni opet za mnom. Hajde da odem preko puta na ulicu vidite opet me prate. Neću da izađem da se ne bi povredili. Okej, moram da bežim jer će njihova mama biti besna na mene. Okej pačići, ćaos - viknuo je momak kroz smeh, a onda nestao iz vidokruga, dok su one išle za njih, a na kraju i patka.

@barstoolsports The Ducks 🤣 @Barstool Outdoors (Via:@NicoM23 ♬ original sound - Barstool Sports

Dirljiv snimak je naišao na pozitivne reakcije ljudi koji su rekli da nešto slađe nisu skoro videli i da je sigurno momak uživao u toj sceni.

- "Kada pačići dolaze u grupu onda si ti otac!"

- Treba da si zahvalan, patke su neverovatne ptice! Jedna blizu mene me je pratila takođe i volim to! Patke su najbolje!

- Ona je u fazonu "pripazi na njih na minut molim te" treba mi predah!

- Ti si Dizni princ haha

- To su tvoja deca!

- Jadna mama pokušava da ih sustigne! Uspori brate - bili su neki od šaljivih komentara.

Mnogi su komentarisali kako je sigurno majka patka bila umorna a da je pačićima ovaj momak bio interesantan u jednom trenutku. Ipak zbog svoje bezbednosti ali i da se pačići ne bi povredili, on je pokušao da ode svojim putem neprimetno kako bi životinje zaboravile na njega.

Barstol Sports je preuzeo snimak i objavio ga na svom profilu, a originalnu objavu je podelio ovaj momak koji se potpisuje na toj mreži kao nico_m23 čiji je snimak pregledan 2,6 miliona puta.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)