Ostali ljubimci

MEDVED SVAKI DAN ULAZI U DVORIŠTE PO JEDNO: Snimili ga u strahu od napada, ali onda je došlo do preokreta! Urnebes!

Jedan meda je postao zvezda na mrežama zbog svoje ljubavi prema slatkišima.

31.05.2024 10:59

MEDVED SVAKI DAN ULAZI U DVORIŠTE PO JEDNO: Snimili ga u strahu od napada, ali onda je došlo do preokreta! Urnebes!
Printscreen/Youtube/ ABC7

Medvedi su definitivno postale najveće zvezde društvenih mreža, nakon mnogobrojnih snimaka koji su dospeli u javnost. Vlasnici domaćinstava nisu propustili priliku da ih usnime u raznim situacijama. Nakon što smo ih videli kako se spuštaju na toboganu, brčkaju u jezercetu ispred jedne kuće a neki plivaju i u bazenu na red su došli i oni koji su želeli da se malo oslade. 

U Los Anđelesu je primećen medved kako obilazi nekoliko domova u potrazi za kolačima, da bi u jednom trenutku bio usnimljen kako prevlači pakovanje jednog poznatog brenda, želeći da se počasti ovom poslasticom.

Oreo omiljena poslastica medveda

Prošle nedelje životinja je usnimljena kako upada u kuću u naselju Monrovija i odlazi sa Oreosom u rukama. U skladu sa situacijom, meda je dobio od tamošnjih meštana nadimak - Oreo.

U snimku koji je objavio ABC 7 vidi se kako medved mirno provaljuje kroz prozor i odlazi sa plavim paketom u ustima.

Za NY Post meštani tog naselja su objasnili kako su se susreli sa nesvakidašnjom situacijom i da nije bila nimalo bezazlena.

- Bila sam nasmrt uplašena.

- Bio je tako blizu. To se nikada ranije nije dogodilo - objasnile su komšije.

Ista kuća je kako navodi taj portal bila meta nedelju dana ranije od strane medveda koji se čak dočepao njihovog automobila da bi došao do namirnica uključujući i ovaj slatkiš koji očigledno voli.

Jedna od meštanki je takođe imala blizak i vrlo nezgodan susret sa medvedom koji je ušao u njenu garažu, otvorio frižider i ukrao čokoladnu tortu prošle godine.

Medved je provaljivao i ranije

Iako medved nema nikakva obeležja i ne može se sa sigurnošću tvrditi da je isti, komšije veruju da je sve pljačke izveo upravo taj isti medved. Oni ne kriju da su zabrinuti za svoju bezbednost i da je sada vrlo diskutabilno mogu li na miru da ostavljaju otvorene prozore i vrata svog doma.

- Zato smo ga nazvali Oreo. On ne luta samo okolo već zapravo ide u kuće. Sada je definitivno strašno ostaviti otvoren prozor ili vrata dvorišta  ili bilo šta drugo - rekla je Kouri.

Iako su neki istakli kako su se već navikli na njega, zabrinuti su zbog toga što medved vrlo komforno i lagano otvara vrata i prozore kako bi se dokopao hrane.

Stanovnici tog mesta razmatraju mogućnost da nekako ulove životinju u zamku i presele negde jer ima sklonost ka tim slatkišima i provalama zarad užine.

Sa druge strane neke komšije nisu zabrinute zbog životinje, pravdajući njegovu aktivnost samo željom za poslasticom. Oni tvrde kako medvedi traže hranu po kantama za otpatke i da su bezopasni. Nijedan od medveda nije pokazao znakove agresije a nije bila podneta nijedna zvanična prijava zvaničnicima za divlje životinje i napade.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)