Ostali ljubimci

POGLEDAO JE KROZ PROZOR I ZANEMEO: Na terasi je ugledao medveda, ono što je životinja uradila zapanjilo je ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO)

Komentari na ovaj snimak samo su se nizali.

02.03.2024 10:20

POGLEDAO JE KROZ PROZOR I ZANEMEO: Na terasi je ugledao medveda, ono što je životinja uradila zapanjilo je ljude na mrežama! (FOTO+VIDEO)
Instagram-spotlighttv_

U jeku sve veće gužve i galame po gradovima sve veći broj ljudi se opredeljuje da otpočne život na osamljenim predelima nadomak šume. Međutim u tom slučaju mogu da naiđu na neželjene goste, ali ne u vidu navalentnih komšija, već u vidu divljih životinja. Jedan snimak je tako postao veoma rado gledan na društvenim mrežama.

Muškarac kroz prozor posmatra nesvakodnevni prizor. Izgleda da je crni medved rešio da osmotri njihovu kuću. On se oprezno penje stepenicama i dolazi na trem. Čovek s druge strane staklenih vrata snima ceo prizor, dok se njegova supruga nije usudila da dođe da vidi medveda. Na tremu se nalazio đakuzi u kome je bila vruća voda koja je isparavala, a po svoj prilici napolju nije bilo nimalo toplo. 

Instagram-spotlighttv_

Medved otišao pravo u đakuzi

Medved je osmotrio okolinu, dok ga je đakuzi sve vreme mamio. On je seo na ivicu đakuzija, pa umočio u njega jednu nogu, pa drugu. Kada je shvatio da je unutru veoma prijatno nije se libio da uđe unutra. Tako se opužio celom dužinom i maksimalno uživao.

Ono što je mnoge nasmejalo je reakcija žene čoveka koji snima medveda, koja ga je u jednom momentu upitala: "Da li si razgovarao sa njim?!

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 230.000 sviđanja, dok su se komentari nizali.

- Pa ti se se doselio u njegov kraj, ne obrnuto.

- Ko li je gospođa u vikendici koja nije ni prišla prozoru da vidi medveda u đakuziju?!

- Medved živi svoj najbolji život.

- Ovom medvedu samo još fali pivo!

- Seti se, ti živiš u njegovom kraju. Za njega tvoj đakuzi je samo još jedan topao planinski izvor!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)