Ostali ljubimci

PROLAZILA JE PORED DVORIŠTA I UGLEDALA OVO STVORENJE USRED BARE: Zbog onoga što je uradila, svi su zanemeli (VIDEO)

Ležalo je na ulici potpuno bespomoćno i promrzlo.

30.06.2023 18:30

PROLAZILA JE PORED DVORIŠTA I UGLEDALA OVO STVORENJE USRED BARE: Zbog onoga što je uradila, svi su zanemeli (VIDEO)
Printscreen/TikTok/2pac.thadon

Pronalažnje bespomoćnih životinja, najčešće mladunaca, negde na ulici ili u šumi nije retkost. Nekada nažalost nepažnjom majke, njihovi se putevi raziđu, ali je često verovatno jedan od faktora i čovek. Nije neuobičajeno da negde u šumi naletite na mladunče hrčka ili na ulici vidite bespomoćno mače, međutim, situacija je izuzetno osetljiva kada se radi o tek izleglom mladunčetu u prvim danima rođenja. 

Jedna žena nije mogla ni da nasluti da će prolazeći pored dvorišta naleteti na mladunče majmuna. Tek izlegla životinjica je sklupčana ležala na betonu iščekujući da je neko spasi. Pošto je napolju padala kiša, a mladunče još nije imalo krzno na sebi, ono se treslo od hladnoće i povremeno cvililo, verovatno uplašeno zbog svesnosti da je daleko od majke i izloženo opasnosti na ulici.

Printscreen/TikTok/2pac.thadon

Mladunče je bespomoćno i promrzlo ležalo na betonu

Žena je okupala mladunče povila ga u peškir i utoplila. Nakon izvesnog vremena mu je nanela bebi puder i previla ga u pelene poput prave bebe. Malo majmunče je sve vreme delovalo preplašeno ali nije krilo da mu nova atmosfera prija i da zna da je u sigurnim rukama. 

Iako su mnogi zahvalili Tiktokerki što je njen instinkt odreagovao na pravi način, želeći da zbrine bebu majmuna, drugi su napadali rekavši kako sumnjaju da je životinja spašena već da je zlostavljana.

- Hoću da verujem da ste je zaista pronašli -

- Spašena ili zlostavljana?-

- Tužno je znati šta rade jadnoj bebi.-

 

@2pac.thadon

Rescued A Cute Baby Monkey ♬ original sound - 2Pac Shakur

 

- Tako je slatka. Želim je-

- Drago mi je da ste joj pomogli.- komentarisali su korisnici mreže.

Na istom profilu objavljen je i video pretpostavlja se drugog spašenog majmuna koji je bio zarobljen između dve grane drveta. Majmun je bio bukvalno zacementiran u drvetu i bespomoćno je gledao u svoje spasioce dok su oni pokušavali da otkinu čvrste grane sa njega. Mnogi su se zahvalili ljudima koji su učinili ovaj humani gest i pokazali da dobrota među ljudima i dalje postoji.

 

 

U drugim objavama na ovom profilu pojavljuje se odrastao majmun koji često pomaže svom vlasniku u kućnim poslovima i koji se druži zajedno sa drugim životinjama poput psa i petla koje drže vlasnici.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)