Mace

MAMA STAVILA BEBU U KREVETAC, A MAČAK JE ODMAH USKOČIO: Ono što je usledilo je uznemirilo mnoge! (VIDEO)

Nije želeo da deli "mamu" sa bebom!

10.05.2024 18:55

MAMA STAVILA BEBU U KREVETAC, A MAČAK JE ODMAH USKOČIO: Ono što je usledilo je uznemirilo mnoge! (VIDEO)
Instagram-dontstopmeowing

Uzbudljive vesti dolaze iz doma jedne porodice, koje su izgleda posetile rode, a u kuću je nedavno stigla i beba. Međutim, sva pažnja koja je bila usmerena na novog člana porodice je izazvala neočekivanu reakciju njihovog mačka Čejsa. Video ljubomornog mačora je ubrzo pobrao sve simpatije na društvenim mrežama.

Mama je ušla sa bebom u naručju i nežno mu šaputala. Međutim, dok je pokušavala da spusti novorođenče u krevetić, njen mačor Čejs nije mogao da sakrije znatiželju i očiglednu ljubomoru. Dok je žena pažljivo nameštala bebu, Čejs je takođe uskočio unutra zahtevajući pažnju. 

Instagram-dontstopmeowing

Mačka ljubomorna na novog člana porodice

Svima je postalo jasno da Čejs nije najsrećniji što će morati da deli "mamu" sa novom bebom. Ova neobična dinamika između bebe i mačke postala je nova svakodnevica za ovu porodicu. Mama je sada morala da prilagodi pažnju i nežnost između novog člana porodice i svog ljubomornog mačora. 

Pitanje ljubomore kod kućnih ljubimaca nije retko, ali ova porodica je našla način da se prilagodi novim okolnostima i uživa u svim čarima novog člana porodice, uz prisustvo ljubomornog Čejsa. Mačak je tako uskočio u bebin krevatc, čak mu je stavio zadnjicu direktno iznad glave, dok je njegov rep vijorio po bebinom  licu. 

Reakcije na ovaj snimak su bile podeljene. Dok su jedni isticali važnost odrastanja sa kućnim ljubimcem koje baš ovako treba da se odvija, drugi su bili zgroženi prizorom na kome mačka repom maše tik ispred lica novorođenčeta.

- Čejs je ipak samo mačak, nije toliko bitan kao tvoja beba.

- Ne vidim razlog zašto i mačak ne može da bude u krvetu zajedno sa bebom? Imao sam mačke u kolevci od svog četvrtog dana života i ništa mi ne fali.

- To je nehihijenski, sve te mačeće dlake u bebinom krevecu još!

- Smejem se od početka snimka, mačor je hit!

- Dečak i mačak će vremenom postati najbolji drugari i savršeni partneri u nestašlucima.

- Ali rep na bebinom licu je bio epski momenat!

- Ignorišite sve negativne komentare na račun mačaka. Ja sam baka od 80 godina i moja deca su odrasla sa životinjama, vidi se da je ova žena odlična majka i neko ko voli životinje.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Lina

10.05.2024 20:23

Nezdravo i nehigijenski. Koliko parazita i ko zna cega ima u macijem anusu. Fuj. Dete i macka ne smeju ostati sami zajedno.