Kuce

PLATILA LJUBIMCA 700 EVRA, A EVO U ŠTA JE ON IZRASTAO! Šokantan snimak!

Betani Kaples iz Britanije je samo želela štene Francuskog buldoga, te nije žalila novac, ali za svega nekoliko meseci ju je dočekalo neverovatno iznenađenje.

06.05.2022 18:00

PLATILA LJUBIMCA 700 EVRA, A EVO U ŠTA JE ON IZRASTAO! Šokantan snimak!
Printscreen/TikTok/bethlouiseexo

Mnogi su svesni koliko smo slabi na ljubimce i kako smo u stanju da za njih izdvojimo veliku sumu novca. Oni nas usrećuju i ispunjavaju naše slobodno vreme, a ljubav je u nepogrešivih 100 odsto slučajeva uzajamna. Žene su naročito slabe na pojedine rase pasa, pa im nije problem da izdvoje i veće sume novca ne bi li ga nabavile.

Betani Kaples iz Britanije je preko oglasa odlučila da kupi mladunče Francuskog buldoga za koje je morala da izdvoji nešto više od 700 evra. Kupila je psa želeći da ga pokloni majci i to kada je imao svega 5 nedelja. Međutim, kada je štene počelo da raste, suočila se sa ogromnim iznenađenjem.

Umesto male slatke kuce koja je trebalo da izraste u čistokrvnog francuskog buldoga, pas je imao kovrdžavu dlaku , izduženu njušku i izražajnu vilicu, pri čemu mu je većina zuba ispadala van njuške. Pritom, njegove uši postale su nesrazmerno velike u odnosu na glavu, ali i ostatak tela, a dlake na njima su, blaga rečeno, postale zastrašujuće.   

Zaprepašćena žena je odmah otišla kod veterinara koji je ustanovio da je pas mešanac Francuskog buldoga i Jorkširskog terijera. Betani kaže da je verovato po sredi greška prodavca jer su štenad bila dobro zbrinuta i mladunče je prilikom kupovine izgledalo besprekorno.

Bez obzira na to što su psića platili toliko i što nisu dobili rasu koju žele, žena je za pojedine medije istakla kako nikada nisu zažalili zbog ovog psa i da su ga rado primili u porodicu.

Vlasnica kaže da Luna, kako je dala ime svom ljubimcu, ima neverovatan karakter i da je mnogo zabavna.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)