Kuce

TREBALO BI DA UČIMO OD ŽIVOTINJA: Roditeljska ljubav je nenadmašna! (VIDEO)

Na Dan zaljubljenih svi se fokusiramo na romantičnu ljubav a zaboravljamo one koji su nas voleli pre svih, naše roditelje. Pogledajte kako roditeljska ljubav izgleda u životinjskom svetu.

14.02.2022 14:13

TREBALO BI DA UČIMO OD ŽIVOTINJA: Roditeljska ljubav je nenadmašna! (VIDEO)
unsplash.com

Ako želite da saznate šta je čista ljubav, udomite životinju. Ovo je savet koji se često čuje i iz ličnog iskustva mogu da potvrdim da je apsolutno tačan. Na dan kada slavimo ljubav,portal Srećna Republika vam predstavlja kako to izgleda kada životinje nekoga vole i kad je taj neko njihovo mladunče.

Mnogi misle da psi izražavalju ljubav prema svojim štencima tako što ih uče kako da jedu i štite ih od opasnosti. To je naravno tačno, ali da li ste znali da kuce umeju i da pomaze svoje bebe? Ovaj preslatki snimak prikazuje veliku kucu kako nežno i pažljivo svojom šapom mazi svoje štene po glavi.

Mališa posle toga prilazi „roditelju“ a mi smo se skroz otopili od ovolike miline i slatkoće na jednom mestu. Prosto ne možemo da se odlučimo koja nam je od ove dve pufne slađa, ova mala ili ova nešto veća, obe su stvorene samo da se maze, paze i gnjave!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)