Kuce

VLASNIK NAŠAO SVOG PSA NA ULICI POSLE TRI GODINE: Suza suzu stiže, a ovi jauci kidaju dušu (VIDEO)

Snimak koji nas uverava da je ljubav između čoveka i psa nešto posebno.

09.10.2024 10:23

VLASNIK NAŠAO SVOG PSA NA ULICI POSLE TRI GODINE: Suza suzu stiže, a ovi jauci kidaju dušu (VIDEO)
Schutterstock

Pre tri godine, život Đorđija Beređanija se drastično promenio kada je njegov verni pas Žorži nestao iz njihovog doma. Unatoč svim naporima, ljubav između njih nije se ugasila.

U 2015. godini, kada je Žorži prvi put nestao, Beređani je pretražio svaki kutak svog grada. Počeo je da obilazi ulice, parkove i naselja, postavljajući plakate sa slikom svog ljubimca. Kada su njegovi prvi pokušaji da pronađe psa propali, okrenuo se komšijama i prijateljima, moleći ih da mu pomognu u potrazi. Meseci su se pretvarali u godine, ali njegov duh nikada nije popustio. Beređani je često delio svoje emocije na društvenim mrežama, govoreći o svojoj potrazi i osećajima tuge i nade.

A onda, pre nekoliko dana, stigla je dugo očekivana vest koja je promenila sve.

- Tražili smo tri godine. Onda smo ga pronašli, izjavio je vlasnik psa Beređani za Dodo. Zaposleni u jednoj firmi, koji su saznali za njegovu potragu, primetili su psa koji je delovao kao Žorži. Iako je pas bio označen kao lutalica, odlučili su da ga ne ostave bez pomoći i kontaktirali Beređani.

Kada je stigao na mesto, njegovo srce je zakucalo brže. Da li je to zaista mogao biti njegov pas na ulici? Susret je zabeležen u emotivnom video snimku – radost koja je ispunila njihov trenutak ponovnog susreta bila je neprocenjiva.

- Nikad ga nisam video tako srećnog, rekao je Beređani sa suzama radosnicama, dok je Žorži skakao oko njega, prepun entuzijazma.

Iako niko ne zna kako je Žorži preživeo godine na ulici, veruje se da je i on, poput svog vlasnika, čeznuo za tim danom kada će ponovo biti zajedno. Mnogi se pitaju kako je pas uspeo da izdrži, ali jedno je sigurno – njihova povezanost nikada nije nestala.

Ova dirljiva priča o ljubavi i izdržljivosti završila se srećno, i podsetila nas na snagu veze između ljudi i njihovih ljubimaca. Beređani je planirao da Žoržija odvede veterinaru na pregled, kako bi se uverio da je pas zdrav, ali najvažnije od svega, obojica su ponovo zajedno. Njihova priča inspiriše mnoge, pokazujući da prava ljubav može prevazići sve prepreke, čak i one najteže.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)