Kuce

GLUMICA NAPISALA KNJIGU ZA DECU, ali njen naredni potez izazvao je ogromnu pažnju! Ovo je snimak o kom bruji svet! (VIDEO)

Dženifer Aniston podelila je sa svojim fanovima ono na čemu je radila u poslednje vreme i poslala snažnu poruku o vaspitanju dece.

06.10.2024 20:35

GLUMICA NAPISALA KNJIGU ZA DECU, ali njen naredni potez izazvao je ogromnu pažnju! Ovo je snimak o kom bruji svet! (VIDEO)
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim što je jedna od najpoznatijih holivudskih glumica, Dženifer Aniston sada je i autorka knjiga za decu. Pedesetpetogodišnja zvezda serije "Prijatelji" prvi put je 2021. godine predstavila animiranog psa po imenu Klajd - inspirisanog jednim od njenih ljubimaca. U saradnji sa izdavačkom kućom HarperCollins, Anistonova je nedavno izdala i prvu knjigu iz serije od četiri štiva za decu, pod nazivom "Klajd grize život."

- Kada su mi predložili da napišem knjigu, odmah sam pomislila: "Naravno, napraviću nešto o nečemu što zaista obožavam, a to su moji psi koje sam usvojila" - objasnila je glumica, koja je nedavno ponovo nominovana za Emi nagradu za ulogu u seriji "The Morning Show" (Jutarnji šou), koju i producira.

Dženifer je u svom domu i Los Anđelesu odlučila da naglas pročita svoju prvu knjigu, i to ne bilo kome, već svojoj četvoročlanoj psećoj družini. Njeni psi, uredno poređani na kauču, činilo se kao da pažljivo prate svaku njenu reč. Nekima se, doduše, prispavalo, pa su zevali, baš kao deca koja slušaju priče pred spavanje. 

Glumica se kroz smeh složila da je to najbolja "publika" koju je ikad imala. Snimak ovog simpatičnog trenutka ubrzo je osvojio srca njenih fanova na Instagramu, koji su je obasipali pohvalama.

- Predivno! - 

- Ti si sjajna! - 

- Najlepša scena ikada! - 

- Gde ćeš bolju ekipu od njih - 

- Mislim da je poslednji, 4. u redu, pomno pratio sve - 

Ovu slikovnicu napisala je sa ciljem da inspiriše decu da istraže svoja interesovanja. 

- Sva deca su toliko fokusirana na telefone i jednostavno nestaju u toj beskonačnoj besciljnosti skrolovanja. Ne provode vreme istražujući svet oko sebe i otkrivajući šta žele da rade - izjavila je ona za magazin People.

Dženifer je uz knjigu odlučila da pokrene i "Klajd fond", koji će sakupljati novac i širiti svest o organizacijama koje spasavaju napuštene pse. 

- Moramo podići svest i pomoći skloništima kojima su očajnički potrebna sredstva. Oni ne mogu da se izbore sa brojnim problemima. Previše je pasa, a skloništa jednostavno nemaju kapacitete. Vidimo kako se uspavljuju nevini, prelepi, potpuno zdravi psi, štenad, ili čitava legla. Ne mogu to da gledam. Previše ih je. Postala sam zavisna od pasa i onoga što donose u život. Sada želim da spasem sve pse iz skloništa na svetu - dodala je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)