Nepoželjne fraze

ŠTA MUŠKARCI NE ŽELE da čuju u krevetu, DOK VODITE LJUBAV

Lista od 10 rečenica kojih žene treba da se klone

01.02.2022 10:00

ŠTA MUŠKARCI NE ŽELE da čuju u krevetu, DOK VODITE LJUBAV
Pixabay

Sećate li se filma u kojem Mel Gibson pokušava da otkrije šta žene zaista žele? A da li ste razmišljali šta muškarci nikako ne žele da čuju u krevetu, dok razmenjuju nežnosti sa svojom partnerkom?

Postoje rečenice koje nikako ne treba izgovoriti jer muškarcima više neće biti do nežnosti i seksa, osećaće se nezadovoljno i isfrustrirano, a ni ženama neće biti ni malo prijatno.

Ovo je lista od 10 nepoželjnih rečenica kojih žene treba da se klone:

1. Kad ćeš završiti?

Voditi ljubav podrazumeva bliskost i želju za partnerom, a ovakav nastup sugeriše kao da želite što pre da odradite posao i nastaviti s nečim pametnijim.

2. Čini mi se da dete plače, možeš li da proveriš?

Naravno da može i hoće, ali nemojte očekivati da će biti oduševljen time. I nikako nemojte ovu rečenicu koristiti da bi ga "ohladili“.

Stručnjaci predlažu da je u ovoj situaciji najbolje sve okrenuti na šalu i svakako svom partneru spomenuti da je i dalje na najvišem mestu u njihovom životu.

3. Mi više nikada ne razgovaramo

Nakon seksa muškarci najčešće imaju veliku potrebu za snom, tako da u to vreme i nisu baš skloni preteranoj priči.

Pixabay

Nikako ga ne terajte da posle seksa priča sa vama

 

4. Ne misliš li da bi kuhinjski zidovi bolje izgledali u žutoj boji?

Takva ili slična rečenica potpuno ubija svaku volju za seksom. Umesto takvih razgovora koje bi trebalo da vodite za doručkom, radije mu recite koliko uživate u trenucima intimnosti i šta biste voleli da isprobate.

5. Misliš li da sam se ugojila?

Kada vas miluju po stomaku, oni ne traže pločice nego uživaju u dodiru. Ukoliko imate problem s određenim delom tela, suptilno preusmerite milovanje na deo s kojim ste zadovoljni. Na taj način nećete pokvariti raspoloženje, a i vi ćete se lakše prepustiti.

6. Reci mi da sam ti lepa

Umesto da mu trpate reči u usta koje bi trebalo da izgovori, bolje mu recite šta biste hteli da vam radi u tom trenutku.

Preusmeravanje fokusa sa svog fizičkog izgleda na strasti više će uzbuditi vašeg partnera. Osim toga, muškarcima su neodoljive žene koje znaju što hoće u krevetu i nije ih sramota da to kažu.

7. Možeš li napraviti ono što volim?

Ovom rečenicom stavljate muškarca u igru pogađanja. Zato budite jasni u svojim željama kako ne bi došlo do neugodnih situacija u krevetu.

Pixabay

Nemojte ga terati da u krevetu igra igru pogađanja

 

8. Nemoj gasiti televizor, super mi je ova serija

Sasvim je jasno da će se muškarac ohladiti ako je ženi važnija serija od seksa sa njim. To može shvatiti i kao poruku da joj nije bitan, niti važan u životu.

9. To tako nije radio moj bivši...

Nijedan muškarac ne želi da ga upoređuju sa bivšim, pogotovu ne u krevetu. Prilično je uvredljivo za svakog muškarca, a sigurno se i žene vređaju ako se upoređuju sa bivšim partnerkama.

10. Oh, ne… skoro si uspeo

Muškarci žele da zadovolje partnerku u krevetu, ali ne znaju detalje ženske anatomije i ne shvataju da orgazam zavisi od mnogo stvari s kojima možda nemaju direktne veze. Sigurno će pre ili kasnije doći do ovakvog problema u krevetu i tada je važno biti objektivan i dati do znanja muškarcu da ipak niste razočarani, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Komentari (0)