Probajte, dopašće vam se!

POKUŠAVATE DA UBIJETE MONOTONIJU: Ove varijacije vaše omiljene poze uzbudiće vas kao nikad!

Najbolji načini da začinite aktivnosti u spavaćoj sobi nalaze se u najjednostavnijim trikovima!

24.12.2021 19:26

POKUŠAVATE DA UBIJETE MONOTONIJU: Ove varijacije vaše omiljene poze uzbudiće vas kao nikad!
pexels.com

Ponekada nam je neophodno da začinimo svoji seksualni život, a ideje koje bi nam bile zanimljive nikako da se pojave. Poza 69 svakako je dobra za razbijanje monotonije, pruža veću seksualnu stimulaciju, a može značajno da poboljša vaš seksualni život

Malo je ko probao ovu pozu i rekao da mu se nije dopala. Ona je vrlo laka, a pruža oralno zadovoljstvo koje je za većinu ljudi veoma bitno. Iz tog razloga, portal Srećna republika donosi vam nekoliko načina da ovu pozu dodatno obogatite!

Koristite ruke

Iako se položaj 69 tradicionalno koristi za oralni seks, možete ga malo izmeniti korišćenjem ruku umesto usta. Ako vam se usta moraju malo odmoriti, upotrebite ruke. Poštujte ono što vaše telo osjeća i šta mu treba. Nije sramota ako vašem jeziku treba malo odmora.

Ljuljanje

Ako posedujete ljuljašku za seks, to može biti izvrstan dodatak poziciji 69. Da biste napravili ovu varijaciju, jedan partner leži na leđima u ljuljaški, a drugi stoji njemu iznad glave okrenut prema njegovim nogama, pritom se saginje kako bi mu pružio zadovoljstvo te u isto vreme uživa u ustima onog koji se ljulja.

Čučanj 69

Kako bi ušli u ovu varijaciju, jedan partner sedi na podu sa ispruženim nogama ispred sebe, lagano raširenim. Druga osoba spušta svoje genitalije na partnerovo lice, držeći noge s obje strane partnerovih ramena na podu i saginje se kako bi zadovoljila partnera, oslanjajući se rukama na pod. 

Stojeći 69

Još jedna izazovna opcija za one koji idu u teretanu je stojeći 69. U ovom položaju jedan partner stoji i podiže svog partnera u zrak, dopuštajući mu da visi i izvodi oralni užitak naopako.

Uvedite treću stranu

Zabava ne mora stati samo sa vama i jednim partnerom, jer se pozicija 69 lako može prilagoditi i za tri osobe. Da biste došli u poziciju sa troje ljudi, morate nastojati napraviti svojevrsni trougao između sebe, tako da svaka osoba istovremeno daje i prima oralni seks.

Ubacite analni čep

Jednostavan način da povećate zadovoljstvo položaja 69 je da jedan od partnera ili oboje nose 'analni čep'. 'Na ovaj način, kad god se vaši mišići dna karlice stegnu od užitka oralne stimulacije, stimulirat ćete analne živce pružajući si još više zadovoljstva. Ako želite maksimalno povećati užitak, odaberite čep koji vibrira.

Komentari (0)