Samo strpljivo!

ŠTA ŽENE ŽELE NAKON INTIMNOG ODNOSA?! Muškarci, evo kako da je navedete da poželi i drugu turu!

Žene nakon intimnog odnosa uglavnom žele još, a problem je njihovo telo koje se ne slaže baš uvek sa nastavkom akcije.

24.11.2021 14:13

ŠTA ŽENE ŽELE NAKON INTIMNOG ODNOSA?! Muškarci, evo kako da je navedete da poželi i drugu turu!
pexels.com

Muška i ženska očekivanja nakon intimnog odnosa dosta se razlikuju, a iako pripadnici oba pola jako često žele repete, u načinu na koji to žele postoji razlika. Portal Srećna republika je iz tog razloga spremio savet muškarcima kako da sebi i svojoj partnerki priušte savršenu drugu turu!

Maženja nikad dosta

Momci, fokusirajte se na potrebe svoje drage. Nakon orgazma u ženi se luči oksitocin, koji je poznat kao hormon vezivanja. One tada imaju jaku potrebu za fizičkim dodirom, ali nežnim i punim ljubavi. Strastvene dodire ostavite za malo kasnije, posebno one u predelu grudi i bradavica. Grudi su nakon orgazma mnogo osetljivije, te se nemojte čuditi ako vašoj partnerki ne prija toliko da je mazite tuda, bolje se fokusirajte na njena leđa. Dok je mazite po leđima, koja u sebi imaju veliki broj receptora, ona će uživati, a kada ruku spustite do zadnjice, lako ćete je podsetiti da želi još jednu turu.

Još malo seksa

Većina žena kada doživi orgazam još neko vreme ostaje raspoložena za seks, međutim veliki problem je njena preterana osetljivost erogenih zona, poput klitorisa i grudi, zato birajte poze koje neće vršiti nikakakv pritisak na njih, a svejedno će nastaviti da pružaju užitak.

Poželjna poza može biti, ona u kojoj muškarac leži, a žena sedi na njemu, ne zaboravite da je tako možete maziti i po leđima i postepeno je spremiti za novi strastveni seks.

Dodajte u sve to i malo šaputanja

Žene razgovor doživljavaju kao intimno povezivanje, posebno nakon seksa. Pruištite svoj dragoj malo romantičnog razgovora o emocijama i odmah će vas želeti još više. Posebno ako to uradite tiho u njeno uho, tako da deluje kao da joj otkrivate neku veliku tajnu.

Dakle muškarci, ako želite još jednu turu nakon odnosa, savetujemo vam da je zagrlite od pozadi, šapućete joj koliko je volite u uvo i tako pripremite za seks, a onda ćete zajedno moći da uživate u još jednom orgazmu koji će oboma projati. 

Komentari (0)