Oduzmite mu dah

10 TAJNI ZAVODLJIVOG STRIPTIZA: Skidaj me pogledom

Ako želite da „začinite“ stvari u spavaćoj sobi ili možda probate nešto novo i iznenadite svog partnera, mi vam predlažemo striptiz i objašnjavamo kako da ovo iskustvo bude nezaboravno i za vas i za vašu jaču polovinu

15.11.2021 09:27

10 TAJNI ZAVODLJIVOG STRIPTIZA: Skidaj me pogledom
Pixabay.com

Stiptiz je koliko fizička toliko i psihološka igra, jer ljudskim očima pruža senzualni doživljaj, koji doduše ne bi bio ni upola toliko zanimljiv i uzbuđujući da nema faktora neizvesnosti i nepredvidivosti. Dok slojevi odeće nestaju um ih skida pogledom i pre nego što padnu na pod i zamišlja šta se to ispod krije. Kao i kod najlepšeg poklona, strpljenje se nagrađuje a Srećna vam donosi 10 saveta i predloga kako da se opustite i ovu igricu učinite izazovnom i vašem dragom i vama.

U 10 koraka do fantastičnog striptiza: 

1. Budite svoje

Jako je važno biti svoj i zabaviti se! Ako učinite nešto što vam se ne čini kao nešto što je u vašem 'stilu'. možda ćete se na kraju osećati neprijatno ili nesigurno u sebe. Neka bude zabavno i učinite to - na svoj način. Bilo da se radi o nekom vašem zaštitinom plesnom pokretu ili načinu na koji gledate partnera, dok god se vi osećate prijatno i vaš partner će uživati!

2. Obucite nešto u čemu se osećate prijatno i seksi

Kod striptiza je ključan vizuelni utisak. Pobrinite se da nosite nešto u čemu se osećate seksi i ono što mislite da bi se svidelo vašem partneru. Šta god to bilo - bitno je da ja vam u tome prijatno. Ako vaš partner nije navikao da vas viđa u seksi donjem vešu a želite da ga iznenadite, počastite i sebe a i njega nekim lepim kompletom!

 

3. Rasveta, šminka i muzika

Nositi nešto seksi je vrlo važno, ali jednako je važno i pripremiti se. Našminkajte se, ukovrdžajte ili izravnajte kosu, napravite frizuru, šta god vama pomaže da se osećate seksi i samouvereno! Odaberite pesmu uz koju vam prija da plešete i prigušite svetla za romantičniju atmosferu. Ako se osećate prijatno u visokom potpeticama možete ih obuti. Ako niste najspretnije, izbegavajte ih i bosonogi se prepustite muzici.

4. Vežbajte, vežbajte, vežbajte!

Svi smo čuli izreku da se vežbanjem dostiže savršenstvo i to je činjenica, čak i kod striptiza! Ako ste nervozni, svakako odvojite vreme za vežbanje pred ogledalom. To će povećati vaše samopouzdanje i pomoći vam da znate šta vam prija da radite i kako izgledate radeći to. Setite se samo i da najbolje svetske balerine vežbaju svoje koreografije pred ogledalom kako bi nastup izgledao savršeno iz svakog ugla.

5. Ne brinite ni o čemu drugom

Ovo je vreme da se opustite i samo zabavite! Tako je lako brinuti se o tome što vaš partner misli ili koliko se neprijatno osećate. Ali, probajte da izbacite te misli iz glave i uživajte u trenutku, savetuje portal thedatingdivas.com. Setite se da je njemu vaše samopouzdanje privlačno i pustite da ono radi u vašu korist.

6. Igrajte se kosom

Kad ste u nedoumici, zabacite glavom kako bi vam kosa proletela i stvorila još užareniju atmosferu! Koliko god vam se to činilo glupim dok vežbate pred ogledalom, vašem partneru će se svideti! Dok zamahujete kosom, vaš partner će osetiti i vaš miris, što još više pojačava intenzitet i naboj cele situacije.

7. Nemojte žuriti

Dajte sebi vremena i izvodite striptiz polako. Neka vaš partner uživa u svakom trenutku. Uz to, nemojte se bojati da striptiz mora dugo da traje, neka traje koliko vam odgovara.  Rukovodite se onim kako se vi osećate i ponašanjem vašeg partnera i neka vam to budu najvažniji parametri.

8. Ne razmišljajte o svojim 'manama'

Uživajte u tom trenutku! Vaše mane nisu bitne. Poslednja stvar na koju vaš partner misli u tom trenutku je neka minijaturna sitnica kojom se vi opterećujete. Iako može biti teško, samo govorite sebi da izgledate neverovatno i da sve držite pod kontrolom. Muškarci voljene žene posmatraju sasvim drugim očima i u tom trenutku, vi ste njemu centar univerzuma.

9. Uživajte, kao i vaš partner

Izvođenje striptiza nije samo za posmatrača, nego i za vas! Uživajte. Neka bude zabavno, smešno, spontano ili kako god želite. Bitno je da se opustite i zabavite! Dok god budete posmatrali sebe kako izvodite striptiz, zadivićete čak i samu sebe svojim umećem i znati šta da ponavljate a šta da izbegnete sledeći put.

10. Poverenje je ključno

Poverenje u ono što radite menja sve! Kada ste sigurni u sebe, to se vidi i oseti. Samopouzdanje je takođe seksi, pa čak i ako se ne osećate baš samopouzdano u vezi striptiza, pogotovo ako vam je to prvi put, pravite se da ste super i bićete izvanredni. Ako vam je to izlazak iz zone komfora, kada to uradite prvi put, znaćete da je novo i zanimljivo iskustvo iza vas i češće ćete se odlučiti da izazovete sebe.

Kakvo je vaše mišljenje o striptizu? Pišite nam u komentarima.

Komentari (0)