Znaci za uzbunu

4 SIGNALA ZA NEVERSTVO: Ako se muškarac ponaša OVAKO, postoji mogućnost da vara!

Za žene se često kaže da su intuitivniji pol, te da mogu da osete ili predosete kada im se nešto dešava iza leđa. Većina žena obično ume da uoči suptilne nijanse i promene u ponašanju svog muškarca ali i da zna da sa vezom nije sve u redu. Ako vaš muškarac ispoljava OVAKVE vrste ponašanja, možda bi trebalo da porazgovarate sa njim o nekim važnim stvarima.

09.11.2021 09:39

4 SIGNALA ZA NEVERSTVO: Ako se muškarac ponaša OVAKO, postoji mogućnost da vara!
Shutterstock

Prevara je jako lična i intimna tema i svakako je individualan doživljaj prevare za svaku osobu pojedinačno. Neke žene prevarom smatraju i samu komunikaciju sa drugim ženama, druge pak u flertu vide začetak neverstva dok treće prevarom smatraju sam čin intimnog odnosa svog partnera sa drugom osobom.

Kojoj god grupi žena da pripadate, trebalo bi istaći da postoje tragovi koji jednog muškarca mogu da odaju a da vama budu jasan signal da je došlo vreme za jedan ozbiljan razgovor. Srećna vam otkriva 4 vrste ponašanja koja mogu da predstavljaju znak uzbune za vašu vezu, i to na osnovu iskustva stručnjaka – privatnih detektiva koji decenijama razotkrtivaju neverstva.

shutterstock.com

Neki signali jasno upućuju na to da je muškarac neveran 

Više vodi računa o spoljašnjem izgledu

Naravno da je pohvalno ukoliko vaš muž ili dečko vodi računa o svom izgledu, načinu oblačenja i slično, međutim ako primetite naglu i iznenadnu promenu u ovom smislu, velika je mogućnost da ona nije slučajna već da je, naprotiv, motivisana nekom drugom osobom.

Ako vaš partner odjednom provodi sate ispred ogledala, kompletno promeni svoj način oblačenja, odluči naglo i ničim izazvano da smrša ili se učlani u teretanu a to nije radio tokom vaše veze ili braka, sve češće ima obaveze van kuće i van radnog vremena, koje ranije nikad nije imao i za koje sad smišlja različita obrazloženja, vrlo je moguće da vam je neveran, prenosi portal Mogu Ja To Sama.

shutterstock.com

Mnogo je češće na letefonu nego što je to bio ikad ranije 

Burno reaguje ako koristite njegov telefon

Naravno da ne treda ugrožavati bilo čiju privatnost pa tako nije pristojno čačkati ni po telefonu ili računaru partnera, čitati njegove poruke, ali ukoliko ste samo, na primer, poželeli da se poslužite njegovim mobilnim kako biste obavili razgovor, a on odmah odreaguje histerično, otimajući svoj telefon iz vaših ruku, onda možda i ima razloga za sumnju.

Dakle, ukoliko je ranije vaš odnos bio pun poverenja i bez ozbiljnijih trzavica, a onda se vaš partner odjednom ponaša tako što je vama strogo zabranjen prisup svim njegovim stvarima, u praksi se pokazalo da je takvo ponašanje uglavnom način prikrivanja neverstva. U ovakvo ponašanje spada i posedovanje više od jednog profila na istoj društvenoj mreži, obično privatnog, kao i posedovanje zasebnog telefonskog broja koji nije poslovni.

Vaša pitanja uvek tumači kao provokaciju

Još jedan vrlo pouzdan znak da je partner neveran jeste kada svako vaše pitanje tumači kao unapred smišljenu provokaciju. Na primer, ako ga pitate kako mu je bilo na poslu, a ukoliko je zaista zgrešio, onda će on ovo sasvim obično pitanje tumačiti kao optužbu. Ili, kad god mu zazvoni telefon, neće pred vama odgovoriti na poziv, a ako ga kasnije slučajno pitate ko ga je zvao, umesto odgovora dobićete ljutnju što ga preslišavate bez potrebe i elaborat o tome da ste nepopravljivo ljubomorni.

U svakom slučaju, ovakvo ponašanje je vrlo tipično kada je partner neveran, jer on tako, zapravo, verbalnim napadom na vas pokušava da ublaži krivicu koju oseća. Skretanje telefona ka sebi kada odgovara na poruku je takođe jedna od indikacija da tu “nisu čista posla” kao i prikrivanje stanja na bankovnom računu ako isti delite ili imate ovlašćenje za njegov bankovni račun. Primetićete da ako započnete razgovor na ove delikatne teme odgovor će skoro uvek pre biti napad nego objašnjenje.

shutterstock.com

Sve češće voli da provodi vreme bez vas i sve slabije komunicira 

Nema potrebu da sa vama provodi vreme

I, na kraju, ukoliko ste ranije sa partnerom praktikovali zajednički odlazak u bioskop, šetnju, na večeru, a sada on vidno izbegava da na ovaj način provodi vreme sa vama, onda je to definitivno sumnjivo ponašanje koje može biti pokazatelj da su se njegova osećanja promenila ili da se viđa s nekim. Takođe, ako je ranije voleo da provodi vreme kod kuće posle posla, a sada smišlja izgovore samo da izađe iz kuće bez vas, to je još jedan signal da vam je verovatno neveran. Svaka nagla i neisprovocirana promena rutine koja vas isključuje iz prethodno zajedničkih aktivnosti ili interesovanja je indikator da vam sledi ozbiljno “pretresanje dnevnog reda”.

Komentari (0)