Ispovesti

OSVETA DEVOJAKA KOJE SU MOMCI PREVARILI: Od buba u krevetu do LAŽNOG VENČANJA!

Ove devojke svojim bivšim momcima napravile su pra ve zavrzlame zbog prevare.

06.11.2021 22:22

OSVETA DEVOJAKA KOJE SU MOMCI PREVARILI: Od buba u krevetu do LAŽNOG VENČANJA!
Pixabay.com

Prevara nikada nije lepa. Onima koji varaju ponekad to jako teško pada, dok oni koji su prevareni gotovo uvek ozbiljno pate i vuku teške posledice zbog kojih im je teško da se otvore drugima. Nekoliko devojaka na drušvenoj mreži tik tok ispričalo je šta su uradile dečku nakon prevare, a neke od njih zaista su bile ekstremne.

 

@alexiscorinne

It was summer and there was no AC so just a hot muggy place with rotten eggs hidden everywhere 🤣✌🏼 #messytiktok #fyp ♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

 

Naime, jedna od tih devojaka priznala je da je dečka pokušala da napravi ljubomornim tako što je iscenirala svoje venčanje, dok je druga napravila lažan video na kojem otkriva pol deteta koje navodno čeka. Malo manje ekstremne devojke tražile su nepoznatim muškarcima da se prošetaju sa njima gradom, dok je jedna čak i kontaktirala omiljenog repera svog bivšeg i zamolila ga da okači sliku sa njom na intagram, reper je to uradio, a njen bivši je poludeo.

 

 

Dok su se jedne trudile da svoje bivše naprave ljubomornim, druge su im nanosile tešku štetu, pa je jedna devojka svom dečku obrisala sve domaće zadatke za fakultet, dok je druga po krevetu momka koji ju je prevario prosula stenice. Sa druge strane bilo je tu i nekih kreativnih ideja, poput stavljanja svežih jaja u ventilaciju. Čini se da su njihovi momci sasvim sigurno zapamtili kako je to kada varaju devojke i nikada više neće to ponoviti. 

 

 

Da li je vas neko prevario? Kako ste se nosili sa tim i da li ste se osvetili?

Komentari (0)