Brak i veze

KONAČNO OBJAŠNJENO: Evo zašto muškaraci ne mogu sa pametnim ženama

Što su žene pametnije i dubokoumnije, to im je teže da nađu srodnu dušu. Mogu da idu na dosta sastanaka, ali u nekom momentu veza dalje ne napreduje. Međutim, nije svaki muškarac dovoljno jak da bi mogao da stane rame uz rame sa pametnom ženom.

byBizlife

28.10.2021 21:12

KONAČNO OBJAŠNJENO: Evo zašto muškaraci ne mogu sa pametnim ženama
pexels.com
 

Tog je mišljenja Rania Naim, koja na sajtu “Thought Catalog” objavljuje veoma čitane tekstove o problemima i fenomenima sa kojima se susreće u svakodnevnom životu – piše Bizlife.

Ona navodi razloge zbog kojih muškarci ne mogu da se izbore sa pametnom ženom.

Postavlja pametna pitanja

Pametna žena će želeti da razume šta se dešava u vašem životu i zašto se dešava to što se dešava, i postavljaće pitanja na koja možda nećete imati odgovor. Čak i na prvom sastanku, “kopaće” dublje po vašem životu i postavljaće lična i filozofska pitanja i nikada neće uživati u plitkim razgovorima.

Iskrena je

Možda i previše iskrena. Ona ozbiljno shvata svoj integritet. Ako je bilo šta pitate, kazaće vam istinu i očekuje to isto od vas.

Zna šta želi

Ili koga želi. Ona odmah zna da li joj se dopadate i ne mora da “istražuje” ili ide na sastanke da bi bila sigurna u svoja osećanja. Njeno srce kuca za nekoliko posebnih prijatelja, koje je pažljivo izabrala.

Želi ozbiljnu vezu

Želi duge razgovore o vašem životu, želi da čuje priče o vašoj prošlosti, želi da razume vašu bol i da da vrednost vašem životu. Želi stvaran odnos koji ide dalje od pukih izlazaka i zabavljanja.

 

 

Ne boji se intimnosti

Ona se ne boji zbližavanja ili toga da će biti povređena ako se suviše otvori. Ne misli da će time žrtvovati svoju slobodu ili da će postati ranjiva. Njena dubina i intima idu zajedno i uvek će ceniti lepotu intimnosti u vezi.

Vidi kroz vas

Može da vidi ko ste vi zaista i šta vas čini ranjivima. Ona to nikada neće zloupotrebiti, već samo želi da znate da vas razume i da ne morate da se pretvarate kada ste sa njom.

Žudi za doslednošću

Izbacuje je iz takta prevrtljivo ponašanje. Želi jaku i čvrstu vezu i zna da reči moraju da prate dela i obrnuto, a to je osnov svake veze. Pametna žena neće igrati “igre”.

Dubokoumna žena je intenzivna

Možda deluje pomalo zastrašujuće jer unosi strast i energiju u sve što radi. Njene emocije su intenzivne, kao i njene misli. Nikada neće biti ravnodušna prema stvarima koje su joj bitne.

Zna kako da voli

Ako ne možete da je volite istinski, ona će otići. Ona ne zna kako da se povremeno viđa sa nekim ko joj se zaista dopada ili da bude prijateljica sa nekim prema kome nije ravnodušna.

Neće vas čekati

Neće vas čekati da se smislite ili da oklevate. Ona je jaka i strastvena i neće traćiti svoje emocije na nekog ko ne ceni njeni dubinu. Iako traga za posebnom vrstom ljubavi, dubokoumna žena se ne boji da bude sama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari. (0)