Sex

JA SAM DOMINO DAMA, FETIŠE MI PLAĆAJU 2.000 EVRA: Evo šta me je terao da uradim za taj novac!

Nekada je bila siromašna studentkinja, a sada brutalno zarađuje.

27.05.2024 21:59

JA SAM DOMINO DAMA, FETIŠE MI PLAĆAJU 2.000 EVRA: Evo šta me je terao da uradim za taj novac!
instagram-minki_minna_

Minki Mina (23) oduvek je bila zainteresovana za intimne odnose, pa je odlučila da to i studira. Naime, ona je na studijima za budećeg terapeuta za se*s i odnose. Jednog dana je slušala podkast u kojem je gostovala žene koja sebe opisuje kao domino damu ili dominatriks. Ona je navela kako ima specifične klijente spremne da plate gomilu novca kako bi zadobili njenu pažnju.

- Pomislila sam, "O moj Bože, šta je ovo?" Pričala je o tome kako joj muškarci plaćaju da ih maltretira na razne načine, a oni uživaju u tome - objasnila je Mina, a o tome je pisao NY Post.

Minki je tako i sama pre oko dve godine počela da prodaje putem interneta sadržaj za odrasle, a potom je prešla u kategoriju dominatraksa. Pre svega toga bila je prilično siromašna studentkinja koja je radila kao promotivna "ring devojka" na boks mečevima. Međutim, saznala je od koleginice da može da zaradi hiljade evra mesečno onlajn i odlučila da se prijavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @minki_minna_

Ova devojka specifične lepote u vidu izrazito zelenih očiju, duge crne kose i zavidnih oblina, ubrzo je stekla pratioce na platformama kao što su Tik Tok i Instagram, privlačeći klijente koji joj plaćaju da sredi nokte, kao i one koji joj daju potpunu kontrolu nad svojim bankovnim računima.

- Uvek se prvo uverim da ljudi čije bankovne račune kontrolišem, imaju dovoljno novca da me plate. Veoma često razgovaramo o tome koliko mogu da mi priušte novca, kolika im je plata, kirija, hipoteka, računi za namirnice, struju - objasnila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @minki_minna_

Jedan od najneobičnijih zahteva koje je ikada dobila bio je od muškarca koji joj je platio 2.257 evra da uradi pedikir u boji po njegovom izboru, snimi se kako seče nokte na stopalima i zatim mu pošalje odsečene nokte.

- To je definitivno bilo jedinstveno. Videla sam sve u ovom poslu. U ovom trenutku, ne postoji ništa što bi mi neko mogao reći, a da me iznenadi - objasnila je ova devojka.

Mina se ponosi time što ne osuđuje tuđe fetiše i dodaje da joj studije za rad u terapiji za se*s i veze pomažu da izbegne osudu prema drugima i svakodnevno uči. Iako priznaje da zarađuje za život od svog neobičnog posla, Minki takođe ističe da je to "mnogo više posla" nego što je očekivala, uključujući promociju na društvenim mrežama, razgovore sa klijentima i snimanje sadržaja i to sve dok je studentkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @minki_minna_

BONUS VIDEO:

Komentari (0)