Sex

ON ODRŽAVA PARARELNU VEZU SA 7 DEVOJAKA, A TRAŽI JOŠ: Pravila za nove dame koje ulaze u odnos su bizarna! (FOTO+VIDEO)

"Ona mora da bude slatka i nežna, ne previše nervozna."

20.04.2024 13:00

ON ODRŽAVA PARARELNU VEZU SA 7 DEVOJAKA, A TRAŽI JOŠ: Pravila za nove dame koje ulaze u odnos su bizarna! (FOTO+VIDEO)
Instagram-lxxander.thegr8

LX Ander je 33-godišnji muškarac koji živi i radi u Los Anđelesu, a trenutno je u vezi sa sedam devojaka. Odlučio je da želi da sve njegove ljubavnice budu biseksualne, kako bi u spavaćoj sobi vladala harmonija i kako bi ona bila centralno mesto “istraživanja”. Ovaj muškarac je na misiji da postane moderni Hju Hefner i veruje da ima odgovor za savladavanje svih negativnih osećanja unutar svoje grupe devojka i da nikada neće doći do ljubomore među njima.

- Sve je u komunikaciji i zajedničkom radu na tim osećanjima. Ponekad moram da posvetim više pažnje i ljubavi jednoj partnerki neko vreme, nego ostalima - ističe on.

 

 

Uprkos vremenu koje je potrebno da svi budu zadovoljni, LX Ander je uvek u potrazi za novim devojkama, ali ima visoke standarde i "razrađen" postupak provere. Sklon je odabiru žena niže visine, koje su zgodne i prirodne, bez teške šminke. Takođe, traži devojku koja je iskreno zainteresovana za pravu vezu.

- Ona mora da bude slatka i nežna, ne previše nervozna, ali ja imam tendenciju da privučem vibraciju „zle devojke“. Iako su moji favoriti introverti i zaista volim nekoga ko je fizički delikatan. Želim nekoga ko uzbuđuje žene koliko i muškarce. Potrebno je mi da svima ostane visok nivo uzbzđenja -objasnio je on, a o tome je pisao i Miror.

LX Ander smatra da bi svako trebalo da isproba njegov način života, jer navodi da je to ispravno, budući da je video prijatelje i druge oko sebe "uništene" tradicionalnim odnosima. On zaključuje da monogamija može biti prilično toksična i da previše ljudi sebe laže o željama i osećanjima u vezi. Ovaj "sultan" ističe da su muškarci biološki programirani da "šire svoje seme" i da ne bi trebalo da se osećaju krivim što ih privlače druge žene.

Iako se slaže da bi deset devojaka bio "izazov", LX Ander planira da nastavi da povećava svoj “harem”, dok ne bude zadovoljan. On sebe vidi kao "pružaoca usluga” za svoje devojke, ističući da je važno da se svi uključeni osećaju sigurno i ugodno.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)