Sex

MUŠKARCI ČESTO IMAJU VRELE SNOVE: Otkriveno značenje ovih fantazija, bićete iznenađeni šta znače! (FOTO)

S naučne strane je objašnjeno šta oni znače.

15.04.2024 21:02

MUŠKARCI ČESTO IMAJU VRELE SNOVE: Otkriveno značenje ovih fantazija, bićete iznenađeni šta znače! (FOTO)
Shutterstock

Mmogima se dešava da sanjaju kako imaju se*sualne odnose sa poznatim osobama ili sa totalnim strancima i uporno se pitaju šta takvi snovi zapravo značeNaučnici tvrde da je ovo sasvim normalno i da se događa tokom REM faze sna. 

Upravo tako većina često sanja ujedno i agresivne se*sualne snove u kojima rade stvari o kojima nikada ne bi pomislili na javi. Stručnjaci tvrde da muškarci ne bi trebalo da se plaše takvih snova. Naime, to je samo pokazatelj njihovih želja i fantazija, koje ponekad dobijaju slikovitu pojavu i izbjaju na površinu tek u snu.

Ovo je top 5 muških najčešćih sek*sulanih snova.

shutterstock.com

Razotkrivanje muških fantazija

1. Se*s sa kolegenicom sa posla

Ovo je jedan od najčešćih snova ovog tipa, ali ne mora nužno da pokazuje da muškarca potajno ta kolegenicu se*sulano uzbuđuje. Ovakvi snovi mogu predstavljati potrebu za pažnjom određene osobe sa posla, potrebu da se bude u njenoj blizini, pa čak i priželjkivanje nekih njenih osobina.

2. Intimnost sa šeficom

Ovakva vrsta snova obično ukazuje na to da muškarci imaju neverovatnu želju da se dokažu nad nadređenom osobom i da žele da toj osobi pokažu koliko su dobri, odgovorni i vredni. Takve želje često mogu da se prikažu i u se*sualnoj formi, pogotovu ako je šefica žena koja je privlačna i atraktivna.

3. Sa slavnom osobom

Ovo je vrlo čest san kod muškaraca svih godišta i često je povezan za željom da budu sa nekim ko je uspešan i slavan. Ove snove jači pol takođe može sanjati ako su opsednuti nekom glumicom ili ako ih neka slavna osoba ludo privlači.

Shutterstock

Čest je san sa slavnom osobom

4. Se*s sa strancem

Se*s sa strancem je fantazija mnogih muškaraca koja se retko kada ostvari. Zbog toga se ove fantazije često manifestuju u snovima oba pola. Na ovaj način možemo barem malo da iskusimo ovu želju i da vidimo kako je kada se telesno povežemo sa potpunim neznancem.

5. Intimnost sa bivšom

Muškarci većinom u sebi kriju pitanja o tome gde su pogrešili u prethodnim vezama i šta se desilo, tj. zbog čega nisu uspeli da održe vezu sa bivšim dugogodišnjim devojkama. Zato se često dešava da oni sanjaju se*s sa bivšom. Tako podsvesno žele da im pokažu da su oni sada bolji neko ikad ranije i da su one pogrešile što više nisu sa njima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)