Sex

SRBI OBDARENIJI OD HRVATA: Istraživanja pokazala tačne mere o veličini "ponosa", sve crno na belo

Najduži polni organ imaju Ekvadorci.

09.04.2024 21:25

SRBI OBDARENIJI OD HRVATA: Istraživanja pokazala tačne mere o veličini "ponosa", sve crno na belo
Shutterstock

Nedavno sprovedeno istraživanje u Nemačkoj bavilo se temom prosečne veličine penisa, prikupljajući podatke iz više od 40 nedavnih studija koje su obuhvatile hiljade muškaraca. Fascinacija ovom temom je očigledna, s obzirom da se smatra jednom od najtraženijih tema na sajtu World Data. Studija je pokazala da je prosečna veličina penisa u svim zemljama otprilike 13.58 cm, pri čemu Ekvadorci imaju najdužu prosečnu dužinu od 17.61 cm. S druge strane spektra, muškarci iz Kambodže imaju najkraću prosečnu dužinu od 10.04 cm, što iznosi oko 6.1% njihove telesne visine, što ih stavlja na dno liste. Neposredno iza njih su Kamerun sa 16.67 cm, Bolivija sa 16.5 cm i Sudan sa 16.47 cm. Na petom mestu zemalja sa najvećim penisima je Haiti, sa prosečnom dužinom od 16.01 cm.

shutterstock.com

čiji je polni organ veći


Istraživački tim je pažljivo sastavio podatke o prosečnoj veličini penisa iz skoro 90 zemalja, osiguravajući nezavisnu verifikaciju mera. Kako bi očuvali tačnost, tim je preduzeo mere da izbegne samoprijavljene mere od strane pojedinaca kada je god bilo moguće. Dodatno, u slučajevima gde su pojedinci imali masno tkivo iznad penisa, ono je nežno bilo pritisnuto kako bi pomoglo u merenju.

Srbi obdareniji od Hrvata

Studija je takođe pružila zanimljive nalaze u vezi evropskih zemalja, pri čemu se Holandija rangirala deveta sa 15.87 cm, Francuska na jedanaestom mestu sa 15.74 cm, i Italija na devetnaestom mestu sa 15.35 cm. Hrvatska je zauzela trideset peto mesto sa prosečnom dužinom od 14.77 cm, dok je Srbija sledila blizu na trideset trećem mestu sa dužinom penisa od 14.87 cm.

U povezanom kontekstu, pojavila se dirljiva Redit objava, gde je muškarac podelio izazove života sa "mikropenisom," osvetljujući emocionalni i psihološki uticaj koji je imao na njegov ljubavni život.

Sveobuhvatni pristup studije i globalni opseg pružili su vredne uvide u temu koja i dalje privlači radoznalost javnosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)