Sex

OVAJ DETALJ POKAZUJE KOLIKO JE MUŠKARAC OBDAREN: Pogled ka ovoj tački sve će vam reći, potvrđuju istraživanja

Sve ćete znati i pre nego što se skinete.

08.04.2024 19:00

OVAJ DETALJ POKAZUJE KOLIKO JE MUŠKARAC OBDAREN: Pogled ka ovoj tački sve će vam reći, potvrđuju istraživanja
Shutterstock

Klasični mitovi o povezanosti veličine muških ruku ili stopala i veličine njegove muškosti razbijeni su novim istraživanjem. Dr Rena Malik tvrdi da je jedino ozbiljno istraživanje na ovu temu pokazalo neočekivanu vezu, odnosno da su dužina nosa i dužina penisa kod japanskih muškaraca usko povezane.

Jedna japanska studija izazvala je veliku pažnju javnosti jer je otkrila da je dužina nosa u korelaciji sa dužinom penisa, a ne dužinom ruku ili stopala. Ovo otkriće iznenadilo je mnoge, ali dr Malik ističe da su rezultati istraživanja jasni.

Shutterstock

Japanksa studija dovela do zapanjujuće povezanosti veličine penisa i još jednog dela tela

Lekar ističe da je zabrinutost oko veličine penisa dostigla vrhunac, ali tvrdi da postoji uređaj koji bi mogao da pomogne. Reč je o uređajima za vuču koji su napravljeni da produže penis, ali su namenjeni i muškarcima koji imaju Pejronijevu bolest.

Pejronijeva bolest je stanje u kojem se fibrozno ožiljno tkivo formira u dubljim tkivima ispod kože penisa, što uzrokuje zakrivljene i bolne erekcije, kao i moguće skraćivanje penisa. Kako navode na klinici Mejo, postoji mogućnost da se kao terapija za ovu bolest koristi trakcioni aparat, piše Miror.

Shutterstock

Trakcioni aparat u službi muškaraca

Dr Malik ističe da je u poslednjih 50 godina bilo vidljivih promena u dužini penisa, a da se veruje da je to posledica promena na početku puberteta i izloženosti dečaka faktorima koji utiču na ranije ulazak u pubertet, što dovodi do veće izloženosti testosteronu i razvoja dužih penisa.

Iako su klasični mitovi o povezanosti veličine pojedinih delova tela i veličine penisa uništeni, nova istraživanja i terapijske mogućnosti otvaraju nove perspektive u razumevanju i lečenju ovog pitanja. Dr Malik naglašava važnost tačnih informacija o mogućnostima lečenja i zdravstvenim aspektima u vezi sa problemima intimnog zdravlja muškaraca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)