Sex

POBEGLA JE OD DEČKA NASILNIKA: Razočarana i u suzama ušla je u bar, ne sluteći da će se sve promeniti! (FOTO)

Dečko joj se izvinuo a ona nije sigurna da li želi da ga ostavi.

19.02.2024 22:00

POBEGLA JE OD DEČKA NASILNIKA: Razočarana i u suzama ušla je u bar, ne sluteći da će se sve promeniti! (FOTO)
shutterstock.com

Mlada žena nedavno je izazvala pažnju medija i društvenih mreža kada je otkrila svoju dramatičnu životnu priču na interenet forumu. Ona je javno priznala da je započela tajnu istopolnu vezu, nakon što je njen dečko postao nasilan prema njoj.

- Imam 22 godine, moj dečko ima 23 godine i zajedno smo već 20 meseci. Prošle godine smo otišli na vikend putovanje, naš prvi izlet kao par i sve je išlo savršeno, bilo je veoma zabavno. Međutim, imali smo ogromnu svađu oko nečega glupog krajem naše druge noći i udario me je u stomak dok smo se vraćali u naš hotel. To je bilo potpuno van njegovog karaktera i bila sam šokirana. Izvinio se odmah nakon što je to uradio, ali bila sam toliko uznemirena da sam se vratila u grad, dok je on nastavio do hotelske sobe - započinje svoju priču ova devojka, a o tome je pisao i San.

Shutterstock

Svemu se nadala, ali ne i da je partner udari na odmoru

Ona se u potrazi za utehom, našla u baru gde je upoznala zanimljivu devojku koja je postala njena podrška kroz teškoće. Nakon što su provele veče u razgovoru i piću, ova mlada žena je pristala da ostane u hotelskoj sobi nove poznanice. To je bio početak njihove strastvene veze.

- Želela sam da se smirim pa sam ušla u bar na piće i započela razgovor sa tom sjajnom devojkom. Sedela je i slušala me celo veče i zaista mi se činilo da me razume. Pričali smo i pili celu noć. Predložila je da ostanem u njenoj hotelskoj sobi. Čim su se vrata njene sobe zatvorila, bile smo jedno u naručju drugog, ljubeći se. Volela sam taj osećaj i nisam se povukla. Pale smo na njen krevet i imali najneverovatniji se*s. Nisam htela da se ta noć završi, iako je sve to bilo novo za mene. Dečko me više nije udario, ali definitivno se oseća kao da su se stvari promenile između nas. Ova devojka i ja smo se sastale nekoliko puta otkako sam se vratila kući i neprekidno se dopisujemo. Ona ima 26 godina, a ovo je moja prva gej veza. Uvek sam toliko uzbuđena kada je vidim i naš se*sualni život postaje bolji svaki put kada se vidimo. Ona nije rekla kako se oseća prema meni, ali mislim da se ja u nju zaljubljujem. Međutim, ne želim da ostavim svog dečka zbog nečega u šta nisam sigurna - objasnila je ona.

pexels.com

Upoznala devojku u baru koja ju je opčinila

Komentari su odmah usledili. 

- Nije čudo što sumnjaš u svog dečka nakon što te udario. Ako se ne osećaš sigurno pored njega, potpuno je prirodno želeti neku vrstu promene i afera će upravo to pružiti. Ali molim te, pobrini se da dobiješ podršku koja ti je potrebna da se nosiš sa njegovom nasilnošću i doneseš odluku o vašem odnosu, pre nego što se još dublje upustiš sa tom ženom.

- Nova, istopolna afera može biti uzbudljiva, ali na kraju te samo odvlači od problema u postojećem odnosu koje ne bi trebalo ignorisati.

- Nemoj ostati sa svojim dečkom samo zato što misliš da nemaš bolju opciju. Ostani sa njim samo ako potraži pomoć za svoju agresivnost i ako odlučiš da je on pravi partner za tebe.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)