Sex

LANA PROGOVORILA O MENTALNIM PROBLEMIMA ZBOG INDUSTRIJE ZA ODRASLE: Ovo je najgnusnija scena koju je snimila i tada je sve napustila

Lepotica je otvorila dušu i progovorila o svemu na šta su je naterali.

16.02.2024 21:30

LANA PROGOVORILA O MENTALNIM PROBLEMIMA ZBOG INDUSTRIJE ZA ODRASLE: Ovo je najgnusnija scena koju je snimila i tada je sve napustila
Titkok/Lana Rouds

Lana Rouds, koja je poznata i kao Amara Mejpl, nedavno je gostovala u Three Girls One Kitchen podkastu gde je otvoreno progovorila o svojim iskustvima u industriji za odrasle. Ona je priznala da i dalje pati od posledica zbog  jedne posebne scene koju je snimila.

Iako je ova tema izazvala dosta pažnje, istovremeno je otvorila i pitanja o mentalnom zdravlju i dobrobiti u industriji za odrasle, posebno kada je reč o posledicama koje mogu da ostave na glumce i glumice.

- Postoji ta jedna stvar, znate, koju sam podelila sa terapeutom pre nekog vremena i koju sam morala da uradim u jednoj sceni, što je meni palo veoma teško. U suštini, čovek sa kojim sa radila scenu imao je činiju u koju me je tokom oralnog se*sa naterao da povratim, nakon čega se on izmokrio unutra i tokom scene me zamolio da to popijem, nisam znala kako da kažem ne. Ovo je bila jedna od najodvratnijih i najbolesnijih stvari koje sam uradila - ispričala je Lana, piše Muški magazin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

 

Roudsova je iznela svoje iskustvo, ističući kako su posledice njenog rada u ndustriji i dalje prisutne u njenom svakodnevnom životu. Ovo je važno pitanje koje baca svetlo na potrebu za većom podrškom i zaštitom za osobe koje rade u ovoj industriji.

Titkok/Lana Rouds

Ispovest Lane Rouds

- Smatram da i dalje postoje devojke privučene industrijom, koje misle da će se obogatiti i da je tu sve veoma glamurozno. Upravo na ovo upozoravam sve devojke, industrija nije toliko glamurozna. Čak nije ni dobro organizovana. Pametnije je ići putem Instagrama ili raditi na OnlyFans. Industrija u kojoj sam ja radila, nije plaćala ništa. Verovatno sam imala oko sto hiljada na bankovnom računu kada sam prestala da snimam filmove, a sada sam multimilioner - kaže ove lepotica za kojom muškarci uzdišu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)