Sex

GODINAMA SAM U BRAKU, ALI NIKAD NISAM DOŽIVELA ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Ispovest udate žene podigla je buru u javnosti (FOTO)

Godinama je o čuvenom vrhuncu slušala od prijateljica, ali nikada ga nije iskusila.

20.10.2023 22:01

GODINAMA SAM U BRAKU, ALI NIKAD NISAM DOŽIVELA ZADOVOLJSTVO U KREVETU: Ispovest udate žene podigla je buru u javnosti (FOTO)
shutterstock.com

Intimni odnosi veoma su važan deo svake veze ili braka. Nikada ne treba zapostavljati onu fizičku stranu partnerskih odnosa. Da bi vatra u krevetu postojala i nakon niza godina, potrebno je ulagati u strast. Međutim, kada ona jednom nestane, teško je ponovo da se probudi.

Sa takvom situacijom susrela se i jedna žena koja nakon petogodišnjeg braka nikada nije doživela vrhunac u krevetu sa svojim suprugom. Kako tvrdi, nikada joj intimni odnosi nisu predstavljali bitnu stavku, a sada se to promenilo. 

shutterstock.com

Nakon pet godina braka intimna strana veze je umrla

 

- Bilo solo ili sa svojim mužem, nikad ne osećam zadovoljstvo, i počinjem da se pitam da li je to izgubljen slučaj. Ja sam žena od 32 godine, moj muž ima 35 godina i zajedno smo pet godina. Nikada nisam bila preterano se*sualno biće. Uvek sam se borila da se opustim i bilo mi je teško da uživam. Se*s sa mojim mužem mi je bio prijatan i iako nikada nisam imala osećaj o kome svi pričaju, deo mene se nadao da će se to dogoditi tokom vremena - počinje anonimnu ispovest jedna udata žena.

Kako dalje objašnjava, patila je zbog toga što ne može da doživi vrhunac tokom intimnih odnosa. Poželela je da i ona oseti ono o čemu je toliko puta slušala od svojih prijateljica.

- Ipak, godinama kasnije ništa se nije promenilo i postalo je jasno da moj muž ne mari za moje zadovoljstvo. Zamolila sam ga da istraži se*sualne igračke i položaje, ali on nikada ne želi da pokuša. Brinem se da nešto nije u redu sa mnom. Šta ako sam nesposobna da osetim zadovoljstvo? - upitala je ova žena u ispovesti za San.

Shutterstock

Nedostaje joj strast u vezi koju je ranije i sama izbegavala

 

Ubrzo je dobila odgovor od savetnice za bračne odnose. Ona joj je otvorila oči svojim stručnim objašnjenjem i uputila šta dalje da radi po tom pitanju.

- Ovo je sasvim normalno i do deset odsto žena je u tvojoj situaciji. Za većinu žena zadovoljstvo počinje u mozgu, a bez mentalne stimulacije se*s može biti besmislen. Možda će se osećati odbačeno, jer su vaša nastojanja ranije bila uzaludna, zbog čega je prestao da daje prednost vašem zadovoljstvu, ali dugoročno, zbog toga ćete se osećati više odbačenom. Nađite trenutak da mu kažete tačno kako se osećate. Recite mu da mora da počne da razmišlja o vašim potrebama - poručila je savetnica.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)