Sex

HRVATICA MARIJA ZADRAVEC PROGOVORILA O TOME ŠTA JE UZBUĐUJE U KREVETU: "Volim kada je tu više muškaraca, snimala sam se i sa 10" (FOTO)

Bez ustezanja otkrila je najintimnije tajne.

22.09.2023 21:59

HRVATICA MARIJA ZADRAVEC PROGOVORILA O TOME ŠTA JE UZBUĐUJE U KREVETU: "Volim kada je tu više muškaraca, snimala sam se i sa 10" (FOTO)
instagram/marija.zadravec.21

Hrvatica Marija Zadravec je zvezda filmova za odrasle koja je za kratko vreme stekla veliku popularnost, kako u regionu tako i širom Evrope. Kod nje nema cenzure niti ustručavanja.

U svet erotske industrije ušla je prvo zahvaljujući obnaženim fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama. Potom je otvorila nalog na Only Fans-u, a onda su usledila i snimanja filmova. Godinu dana se bavi snimanjima i već je postala zvezda ove "filmske" oblasti namenjene punoletnim osobama.

Bez zadrške progovorila je kakve kadrove voli da snima, ali i kakvi momci je privatno privlače. Mnogi su se iznenadili odogovrima koje je imala.

instagram/marija.zadravec.21

Marija je progovorila o svojoj intimi

- Mogu reći da mi je omiljena scena ona gde sam snimala film sa 10 muškaraca. Uvek mi je favorit ona u kojoj se nalazi više muškaraca. Profesionalno snimanje ima svoje unapred pripremljene scene, šminku i odeću, ja se lično ne pripremam jer volim da to dođe prirodno od mene.  Znam koja je tema za snimanje i samo se opustim, stupim u prirodan odnos, nisam osoba koja radi to sa glumom. Muškarac sa savršeno dobrim karakterom, izdržljiv i normalnog izgleda je onaj koji će me privući - rekla je Marija u intervjuu za Muški magazin.

Ona je dalje govorila o čuvenoj temi a odnosi se na to da li je veličina polnog organa zaista bitna. Mnogi muškarci će se iznenaditi kada budu čuli njeno objašnjenje.

instagram/marija.zadravec.21

Atraktivna Hrvatica kaze da joj dužina nije bitna

- Nije pretežno bitna, ali je naravno poželjna za snimanje filmova, jako mala veličina je malo nespretna za snimanje raznih poza, ali meni lično to ne igra ulogu. Naravno da je volim videti, međutim, meni je bitnija debljina - dodala je Marija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)