Sex

OVE SLIKE SU SE DUGO ČEKALE: Vrela brazilska advokatica pokazila kako se rashlađuje, muškarcima pošla voda na usta! (FOTO)

Ona je otkrila i koje je njeno omiljeno sočno i osvežavajuće voće.

23.08.2023 22:00

OVE SLIKE SU SE DUGO ČEKALE: Vrela brazilska advokatica pokazila kako se rashlađuje, muškarcima pošla voda na usta! (FOTO)
Printscreen Instagram/deniserocha.oficial

Brazilska advokatica Deniz Roha posle dužeg vremena obradovala je fanove na društvenim mrežama novim, vrelim fotografijama.

Plavokosa lepotica za koju tvrde da je najlepša advokatica na svetu ogroman novac zarađuje na plarformi za odrasle OnlyFuns, a tek povremeno odlazi u advokatsku kalceraliju čisto da je mine želja sa nekakadšnjim poslom.

Provokacija sa lubenicom

Deniz, koja je nekad redovno objavljivala svoje golišave i se*si fotke na društvenim mrežama, odlučila je da povuče ručnu i smanji pojavljivanje na internetu. Na sreću, posebno muškog dela njenih fanova, posle dužeg vremena ona je objavila nikad vreliju fotografiju i pokazala kako se rashlađuje u vrelim danima. 

Ona je pozirala kako liže parče lubenice dok je njena pozamašna pozadina i tračica umesto donjeg veša sa tetovažom feniksa u prvom planu.

- Ukusno osvežavajuće i neodoljivo sočno. Lubenica, osim što je ukusno voće je i prirodna vijagra. Sa svojstvima koja opuštaju i proširuju horizonte strasti, budi senzualnost koja prevazilazi nepce. Ovo je moje omiljeno voće a koje je tvoje? - napisala je Deniz uz provokativnu fotografiju zbog koje je mnogim muškarcima pošla voda na usta.

Usledili su brojni komentari na njen post.

- Ti si moja inspiracija!

- Savršena žena i savršen početak dana.

- Kako bih voleo da sam na mestu te lubenice.

- Tek sad sam se zapalio gledajući ove tvoje fotke. 

- Ako ti kažeš da je lubenica prirodna vijagra, ja ti verujem. Tako bih želeo da je isprobam sa tobom.

- Ti si potpuno savršena i najlepša žena na planeti - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)