Sex

NE MOŽE DA ZAMISLI DA SEDI U KANCELARIJI OD DEVET DO PET PA PRODAJE SVOJE SLIKE U TOPLESU: "Od zarađenog novca kupiću stan!" (FOTO)

Karolina Suki je rešila da iskoristi svoje bujno poprsje i počasti se novom nekretninom.

10.08.2023 22:00

NE MOŽE DA ZAMISLI DA SEDI U KANCELARIJI OD DEVET DO PET PA PRODAJE SVOJE SLIKE U TOPLESU: "Od zarađenog novca kupiću stan!" (FOTO)
Instagram-carolinasukierr

Karolina Suki je žena prirodno bujnih grudi i pronašla je način da ih unovči. Ona je na tu ideju došla pre dve godine tokom pandemije, budući da joj je bilo dosadno. Pre toga je imala Instagram nalog sa malim brojem pratilaca, a slike svoga tela je retko objavljivala. Međutim, kada je to počela da praktikuje njen nalog je “eksplodirao”.

- Odjednom sam dobila mnogo fanova i prvi nalog mi je blokiran. Sada imam nekoliko Instagram naloga i na svakom po 100.000 pratilaca - objašnjava ova devojka, a o tome je pisao i Dejli star.

 

 

Karolina, navodno, na mesečnom nivou od prodaje svojih fotografija zarađuje oko 9.200 evra. Po njenim rečima ta cifra je i više nego što joj treba, pa 60-70 odsto od toga štedi kako bi sebi kupila stan. 

- Ne želim da budem jedna od onih koja se neprestano seljakaju, zato mi je bitno kakav stan kupujem i gde. Znam da ću se tamo dugo zadržati, zato ne želim da žurim, a trenutno sam zadovoljna u stanu koji iznajmljujem - kaže Karolina. 

 

Karolina priznaje da je počela sa objavom fotografija u oskudnom vešu, ili u garderobi koja je toliko tanka da su joj se ocrtavale bradavice, pa je rešila da se slika u toplesu i pošteno zaradi od svojih slika.  

 

- Volim svoje telo i shvatila sam da bez problema mogu da zarađujem na taj način. Na Instagramu objavljujem fotografije u brushalteru, ali onima koji žele prosleđujem fotografije u toplesu. Takođe ne mogu sebe da zamislim kako sedim u nekoj kancelariji od 9 do 17 česova. Ovako sama kreiram svoj sadrža, organizujem svoje vreme i mogu da se posvetim sebi - zaključuje Karolina.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)