Sex

"VOLIM DA FLERTUJEM PRED OČIMA SUPRUGA": Ono što Dani radi drugim muškarcima uzbuđuje njenog muža! (FOTO+VIDEO)

Dani Daniels je već šest godina u braku sa producentom Viktorom Simpolom.

05.08.2023 22:00

"VOLIM DA FLERTUJEM PRED OČIMA SUPRUGA": Ono što Dani radi drugim muškarcima uzbuđuje njenog muža! (FOTO+VIDEO)
Instagram-akadanidaniels

Dani Daniels (33) je nekadašnja manekenka, model i nekadašnja zvezda filmova za odrasle, nakon udaje se povukla iz industije. Sada je prvenstveno supruga i domaćica, a pokrenula je i svoju liniju donjeg veša, budući da je poznata kao žena koja nikada nije volela da nosi brushalter. Prema njenim rečima jedino je tokom treniga nosila sportski grudnjak.

Ona je i dalje veoma popularna na društvenim mrežama, a samo na Instagramu prati blizu osam miliona ljudi. Dani ne krije da voli da flertuje s drugim muškarcima čak i kad je njen suprug pored nje. Ona smatra da je u klubu potrebna izvesna hrabrost kako bi se prišlo ženi poput nje.

Deni tvrdi da nikad ne bi uvredila kulturnog muškarac koji joj priđe, ali sve one nevaspitane ume da “nauči pameti”, što je uvek uzbuđivalo njenog supruga.

Kako je ispričala sve češće joj se udvaraju mlađi muškarci, ali ona ipak bira starije. 

- Mlađi muškarci imaju izvesnu dozu hrabrosti da mi priđu, koju nemaju stariji. Ali, ja ipak pre biram starije valjda zbog toga što ih češće srećem. Ne volim da  izlazim po diskotekama i klubovima gde je gomila mlađih muškaraca. Pre ću izaći u džez klub, na golf teren ili na dobru večeri uz koktele i kvalitetan viski, a po pravilu stariji muškarci baš tamo izlaze - objasnila je Danielsova za San.

Kako je rekla nikada nije bila nepristojna prema muškarcima koji joj priđu, ali ukoliko primeti da je on takav, neće imati dlake na jeziku.

- Ne trpim provokacije ili bezobrazluk. Kada se nekome svidite u klubu, potrebna je izvesna doza hraborsti da bi vam prišao i to umem da cenim. S druge strane pijane ili nekultirne muškarce volim da ponizim i to naočigled svih. Moj suprug je oduvek voleo da me gelda kako ponižavam nekulturne uvarače. Posmatrao me je kako to radim i pre nego što smo počeli da se zabavljamo, a kad malo bolje razmislim, on i dalje voli to da gleda - objasnila je Dani.

Dani ima milionske pratioce na društveni mrežama, ali kako veruje to je zato što je ona radila kao zvezda filmova za odrasle. Izgleda da je rešila da posle udaje zapostavi karijeru, budući da se svuda predstavlja kao uzorna "supruga i domaćica", a sve fanove koji su željni njenog novog filmskog sadržaja povremeno obraduje objavama na Instagramu i TikToku. 

Suprug poznate zvezde filmova za odrasle od 2017. godine je Viktor Sipola (48), producent i izdavač. Poznato je da je par više puta i sarađivao, a njihova ljubav očigledno planula tokom snimanja nekog od Daninih filmova.

Prema njenim rečima, u industriji zabave za odrasle rešila je da se oproba nakon što je napustila višu umetničku školu, a morala je otplatila studentski kredit. 

Poslednjih godina ona je manje snimala filmove a više je radila kao voditeljka rijaliti programa. Ona se takođe vratila i umetnosti, pojedina njena dela su izložena u muzejima, a celu priču je zaokružila i svojom linijom veša.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)