Sex

ATRAKTIVNA KONOBARICA OTKRILA ŠTA JOJ JE JEDNA ŽENA TRAŽILA USRED RESTORANA: Ovakvo nešto u životu nije čula, jel moguće da se to desilo? (FOTO+VIDEO)

Lija Feneli radi u restoranu, a neretko se zbog atraktivnog izgleda suočava sa brojnim neprijatnostima.

29.07.2023 21:00

ATRAKTIVNA KONOBARICA OTKRILA ŠTA JOJ JE JEDNA ŽENA TRAŽILA USRED RESTORANA: Ovakvo nešto u životu nije čula, jel moguće da se to desilo? (FOTO+VIDEO)
Instagram-leahfennelly

Amerikanka Lija Feneli (24) je diplomirana pravnica sa Floride. Međutim, ona je zaključila da joj se mnogo više isplati da okači diplomu o klin, a malo više se razgoliti kako bi zaradila mesečnu platu o kojoj druge pravnice koje rade po kancelarijama mogu samo da sanjaju. 

Lija se tako zaposlila u lancu restorana Hooters gde radi kao konobarica, dok se u slobodno vreme bavi manekenstvom, ima nalog na OnliFans platformi i objavljuje sadržaj po društvenim mrežama. Ona tako na TikToku ima 172.000 pratilaca, dok ih na Instagramu ima 53.000. Svi oni jedva čekaju njenu novu objavu gde je, po mogućstvu, u kupaćem kostimu ili donjem vešu.

 

Fenelijeva najviše voli da radi u restoranu. Ona obožava svoju uniformu koja je u vidu ultra-kratkog narandžastog šortsa i bele dekoltirane majice koja je pripijena uz telo, a na oba odevna predmeta stoji natpis restorana. Jedino petkom ima skroz crnu uniformu koju sve konobarice nose tog dana, a koja je još atraktivnija i minijaturnija.

Lija objašnjava kako se svakodnevno maksimalno doteruje za posao. Ona ima dugu talasastu kosu braon boje, koju uvek maksimalno stilizuje. Šminka je takođe neizostavna, pa posetioci neretko ne mogu da pogled skrenu sa nje.

- Volim da izgledam tip-top skockano na poslu i da mamim poglede. Jednostano, odlično se osećam kada znam da izgledam odlično. Uvek se maskimalno doterujem i šminkam, dok uniforma ističe sve moje obline - potvrdila je Fenelijeva, a o tome je pisao i San.

 

Ovakva garderoba i šminka, kada se uklopi sa izazovnim izgledom ove devojke imaju za posledicu to da joj se muškarci svakodnevno udvaraju i to na radnom mestu.

- Svakoga dana mi ostavljaju na napojnicama broj telefona, a većina traži moj broj. To čak rade i muškarci koji dođu sa partnerkama. Oni počnu da flertuju sa mnom i pored žene koja sedi pored, ali uglavnom sačekaju da im devojka ili supruga ode do toaleta kako bi mi odmah prišli i tražili broj telefona. Jedna žena me je čak pitala mogu li da se okrenem i malo sagnem, kako bi njen suprug lepo video moju zadnjicu. Bilo mi je toliko neprijatno, samo sam se okrenula i otišla. Jedno do sad nisam imala bračnih ponuda, ali nikad nije kasno - objasnila je ova atraktivna pravnica.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)