Sex

ZBOG GRUDI NE MOŽE DA VEŽE PERTLE, ALI NEMA NAMERU DA STANE: Spremila 35.000 evra za novu intervenciju, ali niko neće da je operiše! (FOTO+VIDEO)

Zbog bujnog poprsja kupila je dva prostrana auto da bi mogla da se smesti, jer u prosečan ne može da uđe.

22.07.2023 22:00

ZBOG GRUDI NE MOŽE DA VEŽE PERTLE, ALI NEMA NAMERU DA STANE: Spremila 35.000 evra za novu intervenciju, ali niko neće da je operiše! (FOTO+VIDEO)
Instagram-ambermayy_2

Amber Mej ima svega 23 godine, ali već je potrošila više od 80.000 evra na razne plastične operacije među kojima su čak 4 operacije uvećanja grudi, brazilsko povećanje zadnjice, fileri za lice, 2 operacije nosa i brojne stomatološke intevrencije. Ameber I dalje nije zadovoljna svojim ogromnim grudima, zbog kojih je morala da kupi dovoljno veliki i luksuzni automobil u koji bi mogla da ih smesti, budući da zbog bujnog poprsja nije mogla da sedne u prosečan auto.

Ona poseduje dva luksuzna automobila, od kojih je jedan u roze, a drugi u pink boji, i na jednom piše "Blondi", a na drugom "Bimbo" na registracijskim tablicama.

- Tačno je da su mi grudi tolike da zbog njih ne mogu da radim neke uobičajene stvari poput vožnje svakog automobila, normalno ne mogu da spavam ili vezujem pertle, kao i da se savijam, ipak ja obožavam lažni, plastični “Bimbo” izgled - rekla je ona za Dejli Miror.

 

 

Kako je objasnila Amber nema nameru da stane sa operacijama.

- Već sam pripremila 35.000 evra kako bi dodatno povećanje grudi u Belgiji. Međutim, problem je naći plastičnog hirurga koji će biti spreman da moje grudi dodatno poveća. Niko neće da me operiše. Postoji samo nekolicina lekara na svetu koji bi pristali na to, ali ja ću ih sigurno naći - ponosno tvrdi Mejova.

Ameber obožava ne samo plastificiran “Bimbo” izgled, već želi da što je moguće više liči na Barbi lutku prenaglašenih oblina.

- Odavno imam OnlyFans nalog. Postala sam izuzetno popularnija od kada sam drastično povećala obline operacijama. Sada imam neuporedivo više pratilaca nego kada sam počinjala. Od novca koji zarađujem na ovoj platformi za odrasle finansiram sve moje intervencije - istakla je ona. 

Iako se svakodnevno sreće sa brojnim kritikama na račun svog izgleda Amber tvrdi da ne daje ni pet para na komentare hejtera.

- Oni ne prestaju da me komentarišu na društvenim mrežama, ali mene baš briga. Ovo je samo moje telo, sama sam zaradila novac i trošiću ga na šta ja želim. Bogatija sam i svakako imam mnogo para od onih koji me negativno komentarišu - poručila je Amber. 

 

Amber ima 113.000 pratilaca samo na Instagramu, a slična je situacija i na drugim društvenim mrežama. Mnogi podržavaju njen izgled i neprestano joj laskaju u komentarima.

- To je moja devojka!

- Dušo, dominiraš!

- Prelepa si, nemoj ništa da menjaš.

- Savršena žena.

- Zaljubljen sam na prvi pogled.

- Izgledaš neverovatno!

- Fantastična si, kao i uvek.

- Živa lutka.

- Lepša od Barbike.

- Voleo bih da si moja lična Barbi.

- Rođena boginja.

- Molim te, ne povećavaj još grudi, savršene su ti ovakve kakve su sada- bili su samo neki od komentara na njene objave na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)