Sex

U SREĆNOM BRAKU SU 30 GODINA A ONDA SE SVE PROMENILO: Supruga je zanemela od šoka kad je muža uhvatila na delu i shvatila zašto izbegava intimnost

Ona razume da ne može sve da bude kao kad su bili mladi, ali sve to utiče i na njeno samopouzdanje.

16.07.2023 22:00

U SREĆNOM BRAKU SU 30 GODINA A ONDA SE SVE PROMENILO:  Supruga je zanemela od šoka kad je muža uhvatila na delu i shvatila zašto izbegava intimnost
Shutterstock

Bračni i se*sualni život umeju da upadnu u pravu monotoniju posle više decenija braka i to nije nimalo retkost. Jedna gospođa od 60 godina se u to uverila na sopstvenom primeru.

- Moj suprug je od mene stariji dve godine i u braku smo 30 godina. Razumem da ne može sve da bude kao kada smo bili mladi i puni elana, ali do pre 2-3 godine smo imali relativno redovan i veoma zadovoljavajući se*sualni život. Onda je to odjednom prestalo. Pomislila sam da on možda ima neki problem i da ga se*s prosto više ne interesuje ili da ima problema sa erekcijom, međutim onda sam otkrila šokantnu istinu - započinje ispovest ova žena, piše San.

Shutterstock

Muž odjednom prestao da se interesuje za intimne odnose

Ona je tako jednog dana zatekla supruga kako se samozadovoljava uz po*no sadržaj na internetu.

- Čak nije ni pokušao da to opovrgne niti da prestane kada sam ušla u sobu. Bila sam zapanjena budući da sam mislila da njega se*s više uopšte ne interesuje. Od tad ga redovno zatičem sa laptopom kako gleda najrazličitiji sadržaj na internetu, ne usuđujem se ni da bacim pogled na tu po*nografiju. Kada sam shvatila da on i dalje može da ima se*s, nije mi čak ni smetalo šta god da gleda da internetu, pa sam tako više puta pokušala da iniciram se*s, ali svaki put bi me odbio, okrenuo se na drugu stranu i zaspao. On mi i dalje govori da sam lepa, ali nimalo se više ne osećam privlačno, sve ovo utiče na moje samopouzdanje - pojadala se ova žena.

shutterstock.com

Žena otkrila pravi razlog suprugove nezainteresovanosti njome

Usledio je odgovor bračne terapeutkinje.

- Moguće je da vaš suprug ima problema sa erekcijom ili nečim drugim. On je već u nekim ozbiljnijim godinama, a moguće je da orgazam ne može drugačije da doživi već samo na taj način. Morate da razgovarate sa njim veoma otvoreno na tu temu. Muškarci koji previše vremena provede gledajući po*nografiju više ni ne mogu da imaju normalnu predstavu se*sa, već može da ih uzbudi samo nešto preterano kao što je na filmu - objasnila je terapeutkinja.

Ona joj je preporučila da, ukoliko njen suprug i ona ne reše problem, potraže stručnu pomoć. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)