Sex

ANĐELA JE USRED SAOBRAĆAJNOG KOLAPSA PRUŽALA ZADOVOLJSTVO PARTNERU: Nekoliko trenutaka kasnije usledila je scena u koju je uključena i policija (FOTO)

Nestašni par je samo pukom srećom izbegao veće povrede, a zatim su se pravili kao da se ništa nije dogodilo.

09.06.2023 21:01

ANĐELA JE USRED SAOBRAĆAJNOG KOLAPSA PRUŽALA ZADOVOLJSTVO PARTNERU: Nekoliko trenutaka kasnije usledila je scena u koju je uključena i policija (FOTO)
tiktok/angelawhite

Anđela Vajt jedna je od najpopularnijih glumica industrije za odrasle, a sve je izvesnije da će preteći i čuvenu miljenicu jačeg pola Lisu En. Njeni filmovi su jedni od traženijih na sajtovima sa erotskim sadržajem, te je sve češće pozivaju i u emisije u kojima priča o svojim intimnim iskustvima

Jednom prilikom je ta lepotica progovorila i o nezgodi koju je doživela dok je imala intimne odnose usred vožnje. Naime, kako je istakla, pružala je oralno zadovoljstvo partneru koji je vozio automobil i usred erupcije strasti izazvao sudar.

- Poslednji put kada sam pružala oralni se*s na putu imali smo udes - izjavila je Anđela u ispovesti objavljenoj na Instagramu. 

instagram

Anđela Vajt jedna je od popularnijih zvezda filmova za odrasle

Kako je glumica dalje objasnila, sudar se dogodio pri manjoj brzini jer je bila velika gužva u saobraćaju. Vozač, logično, nije mogao da se fokusira na saobraćaj od silnog zadovoljstva koje mu je Anđela pričinjavala. U trenu su završili u gepeku automobila koji je bio ispred njih. Na svu sreću, niko nije bio povređen.

tiktok/angelawhite

Anđela Vajt progovorila je o svom uzbudljivom intimnom iskustvu

Nakon sudara su se "nestašni" partneri pravili kao da se ništa nije dogodilo, a kako su bili suptilni, niko od putnika iz okolnih vozila nije shvatio šta se događalo tik pre nezgode.

Budući da je mnoge radoznale muškarce zanimalo da li je ona toliko dobra u se*su da je izazvala sudar, Vajtova je zagodnetno odgovorila: 

Definitivno sam uložila svih svojih 10.000 sati provedenih na snimanjima - kratko je poručila zvezda filmova za odrasle. 

Inače, ta glumica je nekoliko puta potvrdila da voli da upražnjava intimne odnose u vozilima, ali dok su ona parkirana i to najčešće na zadnjem sedištu.   

BONUS VIDEO:

Komentari (0)